Dünyadan Futbol Acun Ilıcalı'dan Abdülkadir Ömür bombası! Transferde geri sayım

Acun Ilıcalı'dan Abdülkadir Ömür bombası! Transferde geri sayım

20.01.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün Hull City ile görüştüğü iddia edildi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin Abdülkadir Ömür transferinde geri sayıma geçtiği belirtildi.

Acun Ilıcalıdan Abdülkadir Ömür bombası Transferde geri sayım

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da Umut Bozok'la birlikte kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bordo-mavililerden ayrılması beklenen 24 yaşındaki on numaranın, Hull City ile görüştüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Sports Digitale'in haberine göre; Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür için Hull City harekete geçti. Championship ekibinin, 24 yaşındaki on numaranın transfei için yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydettiği belirtildi.

Acun Ilıcalıdan Abdülkadir Ömür bombası Transferde geri sayım

Hull City'nin son görüşmeler ve sağlık kontrolleri için Abdülkadir Ömür'ü hafta başında İngiltere'ye götürmeyi hedeflediği aktarıldı.

6 ASİST YAPTI

Acun Ilıcalı'nın transfer etmek istediği Abdülkadir Ömür, bu sezon Trabzonspor'da 17 maça çıktı. 24 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 6 asist üretti.

Abdülkadir Ömür'ün Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 24 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Abdülkadir Ömür, A Milli Futbol Takımı'nda 12 müsabakada forma şansı buldu.