Adana Demirspor Adana Demirspor karıştı! Kırmızı kartlar sonrası sahaya daldı, oyuncularla tartıştı

Adana Demirspor karıştı! Kırmızı kartlar sonrası sahaya daldı, oyuncularla tartıştı

24.09.2023 - 22:19 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Adana Demirspor'da iç karışıklık yaşandı. Mavi Şimşekler'in 9 kişiyle tamamladığı ilk yarının sonunda Futbol Direktörü Gökhan Göktürk sahaya daldı ve oyunculara tartıştı.

Adana Demirspor karıştı Kırmızı kartlar sonrası sahaya daldı, oyuncularla tartıştı

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki mücadelenin ilk yarısı bitince ortalık karıştı. İlk yarıyı 9 kişi tamamlayan Adana Demirspor'da teknik ekip ile futbolcular arasında büyük bir gerilim yaşandı.

Haberin Devamı

Futbol Direktörü Gökhan Göktürk ile futbolcular arasındaki gerilim soyunma odası koridorlarına kadar devam etti. İşte ayrıntılar...

ERTAÇ'IN HATASI PAHALIYA PATLADI

Müsabakanın 19'uncu dakikasında Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir savunma arkasına atılan uzun topta kalesini terk etti. Ben Ouanes bu pozisyonda topu kontrol etti ve kaleye şutunu attı. Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir ceza sahası dışında topa elle dokundu ve kırmızı kartla cezalandırıldı.

Adana Demirspor'da Ertaç Özbir'in kırmızı kart görmesinin ardından 24'üncü dakikada oyuna Magomedaliev dahil oldu.

AYTAÇ KARA'DAN ENFES GOL

Mücadelenin 25'inci dakikasında Kasımpaşa'nın kazandığı serbest vuruşta topun başına Aytaç Kara geçti. Tecrübeli futbolcunun vuruşunda top doğrudan ağlarla buluştu. Aytaç Kara'nın golüyle Kasımpaşa, Adana Demirspor karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Haberin Devamı

STAMBOULI'YE DE KIRMIZI ÇIKTI

Müsabakanın 45+8'inci dakikasında Adana Demirspor'da Benjamin Stambouli hakemin kararını beğenmeyip topa vurdu. Tecrübeli orta sahanın bu itirazı sonrası ikinci sarı kart çıktı ve Benjamin Stambouli kırmızı kart gördü. Adana Demirspor sahada 9 kişi kaldı.

BÜYÜK GERİLİM

İlk yarının bitiş düdüğü sonrası Adana Demirspor'da futbol direktörü Gökhan Göktürk sahaya daldı. Gökhan Göktürk soyunma odasına doğru giden Kevin Rodrigues'e sert çıktı. İkili arasında büyük bir tartışma başladı.

Adana Demirspor'da Semih Güler, Gökhan Göktürk'ü sakinleştirmeye çalıştı. Dorukhan Toköz ise takım arkadaşı Kevin Rodrigues'i uzaklaştırmaya uğraştı. Aynı sıralaarda sahanın başka bir bölümünde Andrew Gravillon sinirlerine hakim olamadı.

Adana Demirspor teknik ekibinden bazı isimler soyunma odasına giden Gravillon'u sakinleştirmeye uğraştı. Oyuncular ve teknik ekip arasındaki gerilim soyunma odası tünellerinde devam etti.

PENALTI KARARI, AYTAÇ KARA ATTI

Mücadelenin 50'nci dakikasında Kasımpaşa penaltı kazandı. Ben Ouanes'in pasına hareketlenmek isteyen Winck rakibi Younes Belhanda'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Kasımpaşa'nın kazandığı penaltıda topun başına geçen Aytaç Kara düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

Haberin Devamı

PENALTI BEKLENTİSİ, BİR GOL DAHA GELDİ

Karşılaşmanın 77'nci dakikasında Nani çok uzaklardan vuruşunu yaptı. Dönen topu almak isteyen Yusuf Erdoğan rakibi Duhan Aksu'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi beyaz noktayi işaret etti. VAR'dan gelen izleme tavsiyesi sonrası Yasin Kol'un kararı değişmedi.

Adana Demirspor'da topun başına geçen Yusuf Erdoğan'ın yaptığı vuruşta skor 2-1 oldu.

MAÇ BİTTİ, RODRIGUES ATILDI

Müsabakanın 90+7'nci dakikasında Kevin Rodrigues rakibine müdahalede bulundu. Maçın hakemi bu pozisyon bitmeden son düdüğünü çaldı. VAR maç bitince devreye girdi. Yasin Kol, VAR'da pozisyonu inceledikten sonra Kevin Rodrigues'i kırmızı kartla cezalandırıldı.

Yazarlar