Beşiktaş Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı! Transfer mesajı gönderdi: Devre arasında görüşelim

Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı! Transfer mesajı gönderdi: Devre arasında görüşelim

24.09.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer ve tescil dönemini oldukça hareketli geçiren Beşiktaş, kadrosunu 11 isimle güçlendirdi. Siyah-beyazlılarda yeni transferler henüz uyum sürecini atlatamazken flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın kapısından dönen tecrübeli orta sahanın devre arası için haber gönderdiği iddia edildi.

Beşiktaşa yeşil ışık yaktı Transfer mesajı gönderdi: Devre arasında görüşelim

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş sezon başında oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Siyah-beyazlılar kadrosunu tecrübeli isimlerle güçlendirirken, Avrupa'da performansı düşüşe geçen isimlerin yeniden parlatılabileceği bir politika izlendi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin sezon başında renklerine bağlamak istediği ancak transferi gerçekleşmeyen tecrübeli futbolcunun haber gönderdiği öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

BEKA BEKA TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEMİŞTİ

Beşiktaş'ın sezon başında transferini çok istediği Alexis Beka Beka'da son detaylarda yaşanan pürüzler nedeniyle somut adım atılamamıştı. 22 yaşındaki Fransız futbolcu, Francesco Farioli'nin sistemine uymaması nedeniyle Nice'te şu ana kadar şans bulamadı.

Alexis Beka Beka'nın menajerinin Beşiktaş'a haber yolladığı iddia edildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Alexis Beka Beka'nın menajeri, Beşiktaş ile devre arasında yeniden bir görüşme isteğinde bulundu.

Beşiktaşa yeşil ışık yaktı Transfer mesajı gönderdi: Devre arasında görüşelim

Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi'nden gelen parayı Alexis Beka Beka transferine kaynak olarak aktarabileceği vurgulandı.

Haberin Devamı

PİYASA DEĞERİ 4.5 MİLYON EURO

22 yaşındaki orta sahanın Nice ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Alexis Beka Beka'nın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro. Caen altyapısında yetişen Alexis Beka Beka daha sonra Lokomotiv Moskova forması da giydi. Nice, 2022-2023 sezonu başında genç futbolcu için 12 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar