Adana Demirspor Adana Demirspor'da Badou N'Diaye de ayrılıyor! İşte yeni adresi

Adana Demirspor'da Badou N'Diaye de ayrılıyor! İşte yeni adresi

14.01.2024 - 18:15 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'da Badou N'Diaye ile yolların ayrılacağı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladığı belirtildi.

Adana Demirsporda Badou NDiaye de ayrılıyor İşte yeni adresi

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Kevin Rodrigues, Younes Belhanda ve Jonas Svensson'un ardından bir ayrılığın daha gerçekleşmek üzere olduğu belirtildi. Badou N'Diaye'nin Süper Lig ekibiyle anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, Adana Demirspor forması giyen Badou N'Diaye ile anlaşma sağladı. Taraflar arasında herhangi bir pürüz çıkmadığı belirtildi.

Pendikspor ile Badou N'Diaye arasındaki anlaşmanın detayları da netlik kazandı. Tecrübeli futbolcunun, İstanbul ekibiyle 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Badou N'Diaye bu sezon Adana Demirspor'da 11 maça çıktı. Senegalli orta saha bu mücadelelerde herhangi bir skor katkısı üretemedi. 33 yaşındaki oyuncunun Adana Demirspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Senegalli futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Diambars altyapısında yetişen Badou N'Diaye daha sorna Bodo/Glimt, Osmanlıspor, Galatasaray, Stoke City, Trabzonspor, Fatih Karagümrük, Al Ain ve Aris Selanik formaları da giydi.

Haberin Devamı

Senegal Milli Takımı'nda 32 maça çıkan Badou N'Diaye, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar