Dünyadan Futbol Albert Riera'dan Fatih Terim itirafı! 'Ben işimi yaptım'

Albert Riera'dan Fatih Terim itirafı! 'Ben işimi yaptım'

30.10.2023 - 18:55 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 2 ekiplerinden Bordeaux'da teknik direktörlük görevini sürdüren Albert Riera, suskunluğunu bozdu. İspanyol teknik direktör, Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını üstlendiği dönemle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.

Albert Rieradan Fatih Terim itirafı Ben işimi yaptım

Galatasaray'da futbolcu ve antrenör olarak görev yaptıktan sonra şu anda Bordeaux'da teknik direktörlük görevini üstlenen Albert Riera dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Teknik direktörlük görevine Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'da başlamasıyla ilgili soruya cevap veren Albert Riera, "İlerleme düşüncesiyle mi, tabii ki. Fatih Terim'in yardımcısı olduğum dönemde, yardımcılık için biçilmiş kaftan olmadığımı anladım. Bu karakterle, kişilikle ilgili. Bunu çok iyi anladım. Benimle birlikte olan antrenörler bile anladı ama ben işimi yaptım" dedi.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in yanında görev yaptığı dönemde teknik direktörlük için kendisini hazır hissetttiğini belirten Albert Riera, "Ben teknik direktör değildim, asistandım. Kendimi teknik direktör olmaya hazır hissediyordum. En iyi şampiyonada olmak için şampiyonanın kalitesini düşünmüyordum. Bir şeyleri iyi yapabildiğimi göstermem gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Albert Rieradan Fatih Terim itirafı Ben işimi yaptım

Fransa Ligue 2 ekibi Bordeaux'la anlaşma sürecini anlatan Albert Riera, "Çok kolay. Bordeaux ile telefon görüşmesi yaptığımda, eski evim ve kendimi çok mutlu hissettiğim eski kulübüm olduğu için seçtim. Ayrıca, bu sevgiyi hissettiğim bir yere gitme duygusu vardı içimde. Bordeaux'ta bir oyuncu olarak elimden geleni yapmadım. Çok gençtim ve fiziksel olarak zayıftım, zor bir şampiyonada oynuyordum. Ama sonuçta burada geçirdiğim iki sezonun ardından bir oyuncu olarak verebileceğimden daha fazla verebileceğimi hissettim. Kendime bir gün buraya geri dönüp o sevgiyi geri vermeye çalışacağımı söyledim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Albert Rieradan Fatih Terim itirafı Ben işimi yaptım

Bordeaux ile 2025'e kadar sözleşme imzalayan Albert Riera, yeni takımında henüz galibiyetle tanışamadı. İspanyol teknik adamın öğrencileri 2 maçta 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Albert Riera, Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'da görev yaptığı dönemde hem lig hem de kupa şampiyonluğu ile sezonu kapattı.