Dünyadan Futbol Aleksandar Mitrovic'ten Al Hilal itirafı! 'Beni çok şaşırttı'

Aleksandar Mitrovic'ten Al Hilal itirafı! 'Beni çok şaşırttı'

17.09.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'ın Sırp santrforu Aleksandar Mitrovic açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki santrfor, İngiltere'yi özlemediğini dile getirdi.

Aleksandar Mitrovicten Al Hilal itirafı Beni çok şaşırttı

Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal'in yıldız forveti Aleksandar Mitrovic suskunluğunu bozdu. Sırp santrfor, Suudi Arabistan'da geçirdiği süreci anlattı. İngiltere'yi özlemediğini belirten Aleksandar Mitrovic, Al Hilal'i dev kulübe benzetti.

Haberin Devamı

"Premier Lig'i özlüyor musun" şeklindeki soruya Aleksandar Mitrovic, "Al Hilal'den teklif aldığımda bu konuyu ailemle konuştum. Reddetmek imkansızdı. İngiltere'ye karşı bir özlemim yok. Orada uzun yıllar oynadım" cevabını verdi.

Aleksandar Mitrovicten Al Hilal itirafı Beni çok şaşırttı

Al Hilal'in Avrupa'daki Real Madrid'e benzediğini dile getiren Sırp santrfor, "Sonunda üst düzey bir kulübe geldiğim için mutluyum. Al Hilal burada, Avrupa'daki Real Madrid'e benziyor" açıklamasını yaptı.

Suudi Arabistan'ın Premier Lig seviyesini yakalayabileceğini belirten Aleksandar Mitrovic, "Karşılaştırma yapmak zor. Şampiyona henüz Premier Lig seviyesinde değil ama bu gidişle bu seviyeyi yakalayacaktır. Suudi Arabistan'da futbol ve insanların futbola olan ilgisi beni çok şaşırttı" diye konuştu.

Haberin Devamı

DEV BEDELLE İMZA

Partizan altyapısında futbola başlayan Aleksandar Mitrovic daha sonra Teleoptik, Anderlecht, Newcastle United ve Fulham formaları giydi. Al Hilal, Aleksandar Mitrovic'in bonservisi için sezon başında 52 milyon 600 bin euro ödedi.

Aleksandar Mitrovicten Al Hilal itirafı Beni çok şaşırttı

SUUDİ ARABİSTAN'A ÇABUK ALIŞTI

Aleksandar Mitrovic'in Suudi Arabistan kariyeri oldukça hızlı başladı. Tecrübeli santrfor, Suudi Arabistan Pro Ligi'nde forma giydiği 4 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Başarılı futbolcu takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

Al Hilal ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Aleksandar Mitrovic'in güncel piyasa değeri 28 milyon euro. Sırbistan Milli Takımı'nda 83 maça çıkan 29 yaşındaki santrfor, 55 gol sevinci yaşadı.