NBA Alperen Şengün rakibini 'posterledi'! Houston paylaştı

Alperen Şengün rakibini 'posterledi'! Houston paylaştı

01.12.2022 - 10:05 | Son Güncellenme:

12 Dev Adam'ın yıldızlarından olan Alperen Şengün NBA'da fırtına gibi estirmeye devam ediyor. Houston Rockets'ın Denver Nuggets'a karşı oynadığı mücadelede Alperen unutulmayacak bir smaca imza attı.

Alperen Şengün rakibini posterledi Houston paylaştı

NBA'deki temsilcilerimizden Alperen Şengün adından söz ettirmeye devam ettiriyor. NBA yıldızlarından Jokic'in övgüyle söz ettiği Alperen sabaha karşı oynanan Denver maçında unutulmayacak bir smaca imza attı.

Haberin Devamı

JOKIC'TEN ALPEREN'E: ADAM YETENEKLİ, OYUN ONUN ÜZERİNDEN OYNANMALI
"Alperen Şengün hakkında ne düşünüyorsun? Senin oyununu kendine örnek aldığını söylüyor" sorusuna esprili bir başlangıç yapan Nikola Jokic 'Bu iyi bir şey mi emin değilim' dedi. Sözlerine devam eden yıldız isim, "Alperen gerçekten çok yetenekli. Belki kulağa tuhaf gelebilir. Houston bence biraz daha fazla onun üzerinden oynamalı. Çünkü bazen takım olarak fazla durağan görünüyorlar. Çok fazla üçlük atmaya odaklandıklarında. Adam yetenekli. Pas veriyor, post up yapıyor, çember etrafında iyi bitiriyor. O oyundayken farklı oyunlar izleyebiliyorsunuz.

ALPEREN ŞENGÜN'DEN DOUBLE DOUBLE
TSİ sabaha karşı Denver Nuggets ile Houston Rockets karşılaştı. Denver'in MVP'si Jokic maç öncesi övdüğü Alperen Şengün ile sahada karşılıklı mücadele etti. Mücadeleyi Denver Nugget 120-100 kazandı. Denver'da Jamal Murray 26 sayı ie maçın en skoreri oldu. Onu 20 sayı ile Aaron Gordon ve 17 sayı ile Jokic takip etti. Houston Rockets'ta Kevin Porter Jr. 23 sayı attı. Alperen Şengün ise 18 sayı, 11 ribaund ile double-double yaptı.

Haberin Devamı

Alperen pazar günkü Oklahoma City Thunder maçında ise 21 sayı, 19 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ve 2 blok kaydetmişti.

Alperen Şengün rakibini posterledi Houston paylaştı

ALPEREN'DEN MAÇA DAMGA VURAN 'POSTER'
Houston Rockets'ın Denver Nuggets karşısındaki etkili isimlerinden olan milli basketbolcu, önce Jamal Murray'i spin ile geçti. Sonrasında ise onu bloklamaya çalışan Bruce Brown'ı posterledi. Alperen'in smacı deplasmanda büyük etki yarattı.

SEVGİLİSİYLE FOTOĞRAF PAYALAŞTI
Houston'daki performansıyla dikkat çeken Alperen Şengün geçtiğimiz günlerde sevgilisi Hannah Cherry ile fotoğrafını paylaşmıştı.

Alperen Şengün rakibini posterledi Houston paylaştı

CEDİ OSMAN KAZANDI, FURKAN ÜZÜLDÜ
NBA’de normal sezon mücadelesinde Cleveland Cavaliers, Philadelphia Sixers‘ı ağırladı. Cleveland, rakibini 113-85 mağlup etti. Cleveland'da temsilcimiz Cedi Osman, 29 dakikada 9 sayı – 5 ribaunt yaptı. Philadelphia'da ise 13 dakika sahada kalan urkan Korkmaz ise 4 sayı üretti.