ING Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes - Galatasaray Nef: 77-68

Anadolu Efes - Galatasaray Nef: 77-68

02.10.2022 - 11:02 | Son Güncellenme:

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi birinci hafta maçında Anadolu Efes, Galatasaray Nef'i konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi Efes 77-68 kazandı.

Anadolu Efes - Galatasaray Nef: 77-68

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi birinci hafta maçında Anadolu Efes, Galatasaray Nef'i konuk etti. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Efes 77-68 kazandı.

Haberin Devamı

ANADOLU EFES-GALATASARAY: 77-68 

1. Periyot sonucu: 15-9
2. Periyot sonucu: 38-33
3. Periyot sonucu: 51-52

GALATASARAY KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ
Hazırlık serüvenine 18 Ağustos çarşamba günü başlayan Galatasaray Nef, milli takımdaki oyuncuların da dönmesiyle birlikte 10 hazırlık maçı yaptı. Bursa'da Süper Lig'in güçlü ekiplerinin yer aldığı Cevat Soyaş Turnuvası'nı birinci bitiren sarı kırmızılı takım, Frutti Extra Cup'ta da finale kadar geldi.

Dee Bost'u, kaptan Göksenin Köksal'ı ve milli oyuncu Sadık Emir Kabaca'yı yeni sezonda kadrosunda tutan Galatasaray Nef yeni isimleri kadrosuna katarak değişikliğe gitti. Raymar Morgan, Jeyhve Floyd, Angelo Caloiaro, Braian Angola Rodas ve Dylan Ennis ile yabancı kadrosunu şekillendiren Galatasaray Nef, yerli oyuncu olarak da Yunus Emre Sonsırma, Sinan Sağlam, Sedat Ali Karagülle, Mahir Ağva ve Muhaymin Mustafa ile güçlendi.

Haberin Devamı

Lebron James'in Liverpool Ziyareti