İspanya La Liga Ancelotti, Arda Güler müjdesini açıkladı!

Ancelotti, Arda Güler müjdesini açıkladı!

04.11.2023 - 15:00 | Son Güncellenme:

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Rayo Vallecano maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Arda Güler müjdesini verdi. Real Madrid kadroyu resmen duyurdu.

Ancelotti, Arda Güler müjdesini açıkladı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatlerini üzerine çeken Arda Güler, önce ABD kampında dizinden sakatlanmış ardından sol arka adalesinden yaşadığı sakatlıkla henüz resmi karşılaşmada forma giyememişti. İspanyol basını genç yıldızın Rayo Vallecano ve Braga ile oynanacak maçlarda kadroda olacağını iddia etmişti.

Haberin Devamı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Rayo Vallecano maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Arda Güler müjdesini verdi.

Ancelotti, Arda Güler müjdesini açıkladı

"ARDA KADRODA OLACAK"

Rayo Vallecano maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ancelotti, Arda Güler'in yarın kadroda yer alacağını açıkladı. Ancelotti, "Bu hafta takımla birlikte antrenmanlara başladı. Yarın kadroda olacak. Yavaş yavaş dakikalar almaya başlayacak." ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in saha içi pozisyonları hakkında değerlendirmede bulunan Ancelotti, "Ofansif bir oyuncu. Orta saha, santrafor ve kanatta sağ kanat oyuncusu olarak oynayabilir. Ayrıca iç oyuncu olarak da oynayabilir." şeklinde konuştu.

FİZİKSEL GELİŞİMİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Yaklaşık 4 aydır Real Madrid'de olan ve İspanyol devi ile antrenmanlara çıkan yıldız oyuncunun bu süreçteki gözle görülür değişimi dikkat çekti. Arda'nın bu süreçte yaşadığı gelişimde özellikle bacaklarının kaslandığı görülürken bu fotoğraf kısa sürede futbolseverler arasında en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

Haberin Devamı

Ancelotti, Arda Güler müjdesini açıkladı

SAKATLIKLAR YAKASINI BIRAKMADI

Transfer olduğu günden bu yana Türk futbolseverlerin sahada görmek için sabırsızlandığı 18 yaşındaki yıldız futbolcunun şanssızlıklar yakasını bırakmadı. Bir an önce sahaya çıkmak için sabırsızlanan Arda Güler'in oyunundan çok sakatlıkları İspanya'ya damga vurdu. Genç futbolcu transfer olduğu günden bu yana yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Los Galacticos'ta forma şansı bulamadı.

Ancelotti, Arda Güler müjdesini açıkladı

MODRIC: HEPİMİZİ EMEKLİ ETMEYE GELDİ

İspanyol basınına yansıyan haberlere göre Arda Güler'in Camavinga'ya attığı çalım sonrası Luka Modric, "Bu hepimizi emekli edecek." ifadesini kullandı. Haberde "Arda takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı ve bir kez daha potansiyelinin kanıtlarını gösteriyor. Türk oyuncu Madrid'in antrenmanlarında detaylar ve parıltılar bırakmaya devam ediyor. Perşembe günkü antrenmanda bireysel bir hareketle, harika bir gol atmadan önce Camavinga'yı oturduğu yerde bıraktı. Bunu santimlerce uzaktan gören ve Camavinga'nın ayağa kalkmasına yardım eden Modric, genç Türk oyuncunun oyununa tepkisini göstermekten çekinmedi "Bu hepimizi emekli etmeye geldi, ha?" diyerek şaka yaptı." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Ancelotti, Arda Güler müjdesini açıkladı

Yazarlar