Karagümrükspor Andrea Pirlo yeşil sahalara geri döndü! İlk maçtaki performansı dikkat çekti

Andrea Pirlo yeşil sahalara geri döndü! İlk maçtaki performansı dikkat çekti

06.06.2023 - 18:45 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Fatih Karagümrük'ten ayrılma kararı alan Andrea Pirlo, Barcelona'da futbolu bırakan Gerard Pique'nin kurduğu takım ile sahalara geri döndü. Öte yandan 44 yaşındaki İtalyan futbol adamının ilk maçındaki performansı dikkat çekti.

Andrea Pirlo yeşil sahalara geri döndü İlk maçtaki performansı dikkat çekti

Fatih Karagümrük'te başarılı bir performans gösteren ve daha sonra izin isteyip takımdan ayrılan Andrea Pirlo, Pique'nin kurmuş olduğu takım ile yeşil sahalara geri döndü.

Haberin Devamı

34 MAÇTA 11 GALİBİYET

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, sezon başında Andrea Pirlo ile anlaşma sağladı. 44 yaşındaki teknik direktör, İstanbul ekibinin başında 34 maçta şans buldu. Andrea Pirlo bu süreçte 11 kez rakiplerini mağlup etme başarısı gösterdi.

İtalyan çalıştırıcının talebeleri aynı süreçte rakipleriyle 11 kez puanları paylaştı. Öte yandan kırmızı-siyahlılar 12 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Andrea Pirlo yeşil sahalara geri döndü İlk maçtaki performansı dikkat çekti

VEDA KARARI, ALPASLAN ERDEM GETİRİLDİ

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, sezonun bitmesine 3 hafta kala Andrea Pirlo ile yollarını ayırma kararı aldı. İtalyan teknik direktörün yerine takımı Alpaslan Erdem'in çalıştıracağı belirtildi.

PIQUE'NİN TURNUVASINA KATILDI

İspanya'da büyük ilgi gören Kings League organizasyonunu düzenleyen Gerard Pique'nin önderliğindeki turnuvada Andrea Pirlo da yer aldı.

Haberin Devamı

Jijantes FC forması ile sahaya çıkan İtalyan futbol adamı, maçta kullandığı serbest vuruşta üst direği geçemedi.

Öte yandan oynanan maçta 44 yaşındaki Pirlo'nun performansı dikkat çekti.

Jijantes FC - Pio FC arasında oynanan karşılaşmayı Pio FC 4-3 kazandı.

Andrea Pirlo yeşil sahalara geri döndü İlk maçtaki performansı dikkat çekti

DAHA ÖNCE RONALDİNHO VE AGUERO YER ALMIŞTI

Yedi kişilik takımlarla oynanan maçlar özellikle sosyal mecralarda büyük ilgi gördü. Turnuvada daha önce Ronaldinho, Kun Agüero gibi isimler de yer almış ve yüzbinlerce futbolsever maçları canlı yayın platformu üzerinden izlemişti.

 

 

Yazarlar