Voleybol Anna Danesi Türkiye'yi ağzından kaçırdı, toparlayamadı!

Anna Danesi Türkiye'yi ağzından kaçırdı, toparlayamadı!

30.08.2023 - 08:44 | Son Güncellenme:

Avrupa Şampiyonası'nda 6'da 6 yapan ve çeyrek finalde Polonya ile karşılaşacak Filenin Sultanları hakkında İtalyan voleybolcu Anna Danesi konuştu.

Anna Danesi Türkiyeyi ağzından kaçırdı, toparlayamadı

VNL'de şampiyonluğa ulan ve Avrupa Şampiyonası'nda fırtına gibi esen Filenin Sultanları bugün Polonya ile çeyrek finalde karşılaşacak. Çıktığı son 12 mücadeleyi kazanan Sultanlar'ın rakipleri arasında bulunan İtalya'da orta oyuncu Anna Danesi Türkiye konuştu.

Haberin Devamı

RAKİBİNİZ POLONYA
Avrupa Şampiyonası'nda Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi Polonya oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı bugün saat 18.00'de rakibiyle karşılaşacak. Kazanan ekip Fransa’yı yenen İtalya ile yarı finalde eşleşecek.

Anna Danesi Türkiyeyi ağzından kaçırdı, toparlayamadı

HOLLANDA VE İTALYA YARI FİNALDE
Hollanda, çeyrek finalde Bulgaristan’ı set vermeden geçti ve İlk yarı finalist Hollanda oldu. Sırbistan-Çekya maçının galibi yarı finalde Hollanda’yla karşılaşacak.

Çeyrek final maçında İtalya ile Fransa karşı karşıya geldi. Turnuvanın son şampiyonu olan İtalya karşılaşmayı 25-14, 29-27, 25-13 sonuçlanan setlerle 3-0 kazanarak yarı finale yükseldi.

İtalya’dan Ekaterina Antropova 14 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Elena Pietrini 13, Miriam Sylla 10 sayıyla galibiyette etkili isimler oldu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'Yİ AĞZINDAN KAÇIRDI
Fransa maçı sonrası İtalyan orta oyuncu Anna Danesi yarı final hakkında konuşurken ağzından Türkiye'yi kaçırdı. Henüz çeyrek final maçına çıkmamış Türkiye'yi yarı finalde farz eden Danesi; "Henüz set kaybetmedik ama zorluk yaşadık, Türkiye'ye karşı harika bir maç bekliyoruz, bence, belki bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

SADECE VARGAS BİR TAKIMI DEĞİŞTİREMEZ
Danesi daha önce verdiği röportajda ise Filenin Sultanları ve Vargas hakkında şöyle konuşmuştu: "O gün iyi bir maç çıkardılar ama biz kendi seviyemizde değildik. Elbette bugün çapraz pozisyonda Melissa Vargas gibi mükemmel bir oyuncuları var ancak geçmiş yıllarda onları her zaman yendik. Tek bir oyuncunun bir takımı çok fazla değiştirebileceğine düşünmüyorum. En iyi oyunumuzu sergilemek için sahaya çıkmalıyız. İtalya'nın VNL'deki takımdan çok farklı olmasını bekliyorum. Çünkü her zaman kendimize bakmalıyız, ikinci Avrupa şampiyonluğuna doğru bir adım daha atmamız gerekiyor. Harika olur ama garanti değil."