Antalyaspor Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin canlı yayında transfer teklifini açıkladı! Haji Wright ve Güray Vural'a Galatasaray talip oldu mu?

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin canlı yayında transfer teklifini açıkladı! Haji Wright ve Güray Vural'a Galatasaray talip oldu mu?

05.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un başkanı Aziz Çetin, Haji Wright ve Güray Vural transferi hakkında konuştu. Tecrübeli futbolcu için gelen transfer teklifini canlı yayında açıklayan Aziz Çetin, takıma dahil edilen yeni ismi duyurdu.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin canlı yayında transfer teklifini açıkladı Haji Wright ve Güray Vurala Galatasaray talip oldu mu

Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor'da Haji Wright, Güray Vural ve Fernando gösterdikleri performanslarla Süper Lig devlerini etkiledi. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, transfer söylentileri bulunan oyunculara dair konuştu. A Spor'a açıklamalarda bulunan Aziz Çetin, Güray Vural'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Haji Wright için 10 milyon euro bonservis bedeli belirlediklerini belirten Aziz Çetin, "Haji Wright için en yüksek kiralık ve opsiyonlu 8 milyon 500 bin euroyu gördük ama bizim için mantıklı değildi. Zorunlu satın alma opsiyonu da yoktu, kabul etmedik. Haji Wright'ın transferinden beklentim 10 milyon euro. Haji Wright'ın da o takımı istemesi lazım. Bu benim beklentim, henüz böyle bir teklif gelmedi" dedi.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin canlı yayında transfer teklifini açıkladı Haji Wright ve Güray Vurala Galatasaray talip oldu mu

Lokomotiv Moskova'nın transfer teklifini Haji Wright'ın reddettiğini açıklayan Antalyaspor Başkanı, "Amerika pasaportlu bir oyuncu Haji Wright, Rusya'dan teklif vardı ama gitse belki vatandaşlığını iptal ederler. Savaş da var. Rusya'dan Lokomotiv Moskova, Haji Wright için 10 milyon euro teklif etti. Haji istemedi, biz de baskı yapamadık. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Haberin Devamı

Premier Lig ekibi Southampton'ın Haji Wright'ın sakatlığı nedeniyle transferden vazgeçtiğini duyuran Aziz Çetin, "İngiltere'den Haji Wright için transfer teklifi geldi. Southampton'dı o kulüp. Son maçta sakatlanmasaydı ve oynayabilecek durumda olsaydı beklentim olan 10 milyon eurodan daha fazla bir teklif olabilirdi. Artık önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Haji Wright ile daha önce ilgilendiklerini ancak şu an ilgilerinin olmadığını belirtti.

Bünyamin Balcı'ya yurt dışında teklif geldiğini dile getiren Aziz Çetin, "Fenerbahçe'nin Bünyamin Balcı'ya hiç ilgisi olmadı. Yurt dışından düşük bir teklif geldi. Bünyamin de istemedi" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ın Fernando'ya herhangi bir ilgisinin olmadığını ifade eden Aziz Çetin, Güray Vural ile ilgili transfer iddialarına şu cevabı verdi: "Galatasaray yönetiminden kimse beni veya yöneticilerimi aramadı. Anladığım kadarıyla Güray Vural'a ulaşmışlar. Güray benimle konuştu. Kalmasının daha iyi olacağını düşündük. Güray da çok iyi bir Antalyasporlu. Doğrunun bu olduğuna karar verdik. Maddi ve manevi çok özveri gösterdi."

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin canlı yayında transfer teklifini açıkladı Haji Wright ve Güray Vurala Galatasaray talip oldu mu

Beşiktaş'tan Emrecan Uzunhan ile transfer için görüştüklerini belirten Aziz Çetin, "Beşiktaş'tan Emrecan Uzunhan ile bir görüşmemiz var. Onunla ilgili yarın bir görüşme yapıp karar vereceğiz. Nuri Şahin 'tamam' derse bu transfer kiralık olarak gerçekleşir" dedi.

Haberin Devamı

Lokomotiv Moskova'dan Mark Mampassi'yi transfer ettiklerini belirten Aziz Çetin, "Lokomotiv Moskova'dan bir stoper aldık, Mark Mampassi. Antalya'ya geldi. Sağlık kontrolüne girecek. Problem olmazsa imza atacak. Mampassi'yi kiralık ve satın alma opsiyonlu aldık" açıklamasını yaptı.

Yazarlar