Antalyaspor Antalyaspor'da Bertuğ Yıldırım fırtınası! Oyuna girdi, golünü attı

Antalyaspor'da Bertuğ Yıldırım fırtınası! Oyuna girdi, golünü attı

14.04.2023 - 23:19 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Antalyaspor'un genç yıldızı Bertuğ Yıldırım, gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Antalyasporda Bertuğ Yıldırım fırtınası Oyuna girdi, golünü attı

Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor, Ersun Yanal yönetimindeki Alanyaspor'u kendi evinde konuk etti. Ev sahibi ekibin genç yıldızı Bertuğ Yıldırım, attığı golle ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

GOL PERDESİ AÇILDI

Karşılaşmanın 21. dakikasında Alanyaspor'un merkezinden geliştirdiği atakta savunmadan atılan uzun topu orta yuvarlakta kontrol eden Cavalaerio, savunma arkasına sarkan Ahmed Hassan'a aradan nefis bir pas gönderdi. Topla birlikte ceza sahasına giren Ahmed Hassan, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda sağ ayağının içiyle sol direk dibinde vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

SKORA DENGE GELDİ

27. dakikada Antalyaspor'un sağdan geliştirdiği atakta Larsson, ceza sahasına doğru çevirdi. Yayın soluna doğru gelen topa Doğukan sol ayağının içiyle gelişine vurdu, savunmada Pereira'ya çarpan top kaleci Runnarsson'u yanılttı ve sağ köşeden ağlarla buluştu.

Antalyasporda Bertuğ Yıldırım fırtınası Oyuna girdi, golünü attı

NDAO'DAN MÜTHİŞ BİR GOL

Haberin Devamı

Müsabakanın 39. dakikasında Runnarsson'un kısa pasını kontrol etmek isteyen Fatih, topu ayağından fazla kaçtı. Araya giren Ndao, kaleci Runnarsson'un ilerde olduğunu fark edip, yayın gerisinden sağ ayağının üst içiyle sağ köşeye plase vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı direğin yanından ağlara gönderdi.

KIRMIZI KART KARARI

Maçın 82. dakikasında Alanyaspor 10 kişi kaldı. Alanyaspor'da Umut Güneş, Bertuğ'ın sol bileğine bastı ve doğrudan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

BERTUĞ YILDIRIM GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın 85. dakikasında Antalyaspor'da Bertuğ Yıldırım golünü attı. Antalyaspor'un rakibini az adamla yakaladığı pozisyonda Ghacha, sağdan ceza sahasına giren Wright'a pasını verdi. Wright bekletmeden topu kale alanına doğru yerden çevirdi. Bertuğ Yıldırım ise sağ ayağının içiyle topu boş ağlara gönderdi.

Antalyasporda Bertuğ Yıldırım fırtınası Oyuna girdi, golünü attı

ANTALYASPOR KARNESİ

Hatayspor'dan geçici olarak Antalyaspor'a transfer olan Bertuğ Yıldırım, performansını yeni takımında da yükseltmeye devam ediyor. 20 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor ile 5 karşılaşmaya çıktı ve söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Yazarlar