Trabzonspor Antalyaspor'da Nuri Şahin galibiyeti unuttu! A lisansı yaramadı

Antalyaspor'da Nuri Şahin galibiyeti unuttu! A lisansı yaramadı

15.10.2022 - 08:34 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Antalyaspor deplasmanda Alanyaspor'a 3-2 mağlup oldu. A lisansı alan Teknik Direktör Nuri Şahin'in takımı Antalyaspor'un galibiyet hasreti sürdü.

Antalyasporda Nuri Şahin galibiyeti unuttu A lisansı yaramadı

Antalyaspor'da geçtiğimiz sezon Ersun Yanal'ın ardından teknik direktör olarak göreve başlayan ve diploması olmadığı için futbolcu statüsünü sürdüren Nuri Şahin Ağustos ayında UEFA A lisans almayı başarmıştı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR SON SON GALİBİYETİYDİ
Şahin A Lisans almasının ardından Antalyaspor ile galibiyet alamadı. Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor'da bu sonuçla birlikte galibiyet hasreti 6 maça yükseldi. Kırmızı-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'de ilk 10 hafta sonunda 6 puanda kaldı. Antalyaspor bu sezon oynadığı maçlarda sadece Ümraniyespor ve Trabzonspor'u mağlup etti. Nuri Şahin'in öğrencileri geçtiğimiz hafta Konyaspor'la 1-1 berabere kalmıştı.

Opta'nın verilerine göre; Bu sezon oynadığı dokuz Süper Lig maçının altısını kaybeden ve 18 gol yiyen Antalyaspor (2G 1B), 2008/09'dan bu yana bu aşamalardaki en yüksek sayılarına ulaştı (6M, 19 gol).

GEÇEN SEZON REKOR KIRDI
Nuri Şahin yönetiminde geçen sezon ligi 7’nci sırada tamamlarken Süper Lig’de kulüp tarihinde puan, gol, yenilmezlik, bir devrede en yüksek puanı toplama, sahasında yenilmezlik serisi rekoru kırmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

ALANYASPOR HAFTALAR SONRA KAZANDI
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen Alanyaspor bu sonuçla birlikte 3 hafta sonra galip geldi. Francesco Farioli'nin öğrencileri, Spor Toto Süper Lig'de puanını 12'ye yükseltti. Alanyaspor'da Francesco Farioli'nin performansı son haftalarda tartışılır hale gelmişti.

Antalyasporda Nuri Şahin galibiyeti unuttu A lisansı yaramadı

Yazarlar