Beşiktaş Ante Rebic sonrası Milan'dan bir transfer daha! Beşiktaş harekete geçti

Ante Rebic sonrası Milan'dan bir transfer daha! Beşiktaş harekete geçti

02.08.2023 - 18:50 | Son Güncellenme:

Milan'dan Ante Rebic'i kadrosuna dahil eden Beşiktaş'ın kadrosuna bir takviyede bulunmaya hazırlandığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların, Milan'dan ayrılması beklenen tecrübeli futbolcu için görüşmelere başladığı belirtildi.

Ante Rebic sonrası Milandan bir transfer daha Beşiktaş harekete geçti

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlıların, Ante Rebic'in ardından Milan'dan bir transfer daha yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Beşiktaş'ın 29 yaşındaki futbolcu için maliyet araştırmasına başladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların kadrosuna katmak istediği oyuncuya Milan'dan daha fazla bir maaş ödeyebileceği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ORTA SAHAYA ONANA TAKVİYESİ

Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlılar orta saha kurgusuna Jean Onana'yı dahil etti. Süper Lig devi, 23 yaşındaki orta saha ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. Beşiktaş, Jean Onana'nın bonservisi için Lens'e 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

EMRECAN BULUT VE AMARTEY'DEN İMZA

Beşiktaş'ta geleceğe yatırım hamlesi olarak Emrecan Bulut kadroya dahil edildi. Siyah-beyazlılar, 20 yaşındaki sol kanatla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Leicester City'den ayrılan Daniel Amartey de Beşiktaş'a imza attı. 28 yaşındaki stoperle 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

ANTE REBIC HAMLESİ

Süper Lig devi, Milan'dan Ante Rebic'i de renklerine bağladı. Siyah-beyazlılar, Hırvat futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ante Rebic'in Beşiktaş'ta net 2 milyon 500 bin euro garanti ücret alacağı KAP'a bildirildi. Siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcuya 280 bin euro imza parası ve maç başı 10 bin euro ödeneceğini duyurdu.

Ante Rebic sonrası Milandan bir transfer daha Beşiktaş harekete geçti

YENİ HEDEF CALDARA

İtalyan basınında yer alan habere göre; Savunma hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş, gözünü yine Milan'a çevirdi. Siyah-beyazlıların, Mattia Caldara ile ilgilendiği öne sürüldü.

Beşiktaş'ın İtalyan stoper için maliyet araştırmasına başladığı vurgulandı. Mattia Caldara'nın Milan'ın planları arasında yer almadığı ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı aktarıldı. 29 yaşındaki stoperin Beşiktaş'ta, Milan'dan daha fazla maaş kazanabileceği belirtildi.

Ante Rebic sonrası Milandan bir transfer daha Beşiktaş harekete geçti

MILAN'DAN DEV BONSERVİS

Atalanta altyapısında futbola başlayan Mattia Caldara daha sonra Trapani, Cesena, Juventus, Atalanta, Venezia ve Spezia Calcio formaları giydi. Milan, Mattia Caldara için Juventus'a 37 milyon 740 bin euro bonservis bedeli ödedi.

29 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 2 milyon euro. İtalyan oyuncunun Milan'la sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Yazarlar