Futbol Marcelo'dan insanlık dışı faul! Ağlayarak çıktı, özür diledi

Marcelo'dan insanlık dışı faul! Ağlayarak çıktı, özür diledi

02.08.2023 - 10:02 | Son Güncellenme:

Brezilya ekibi Fluminense'de forma giyen Marcelo, Libertadores Kupası'nda rakibini ciddi çekilde sakatladı. Büyük tepki gören Brezilyalı yıldız ağlayarak oyundan çıkarken sonrasında özür diledi.

Marcelodan insanlık dışı faul Ağlayarak çıktı, özür diledi

Geçtiğimiz sezon Olympiacos ile yollarını ayıran Marcelo, Brezilya ekibi Fluminense ile anlaşmıştı. Marcelo, Libertadores Kupası'nda oynanan Argentinos Juniors maçında rakibinin ayağını kırdı.

Haberin Devamı

DİKKAT! GÖRÜNTÜLER RAHATSIZ EDİCİ OLABİLİR

OLYMPIACOS'TA BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI
Olympiacos, yaz aylarında Marcelo'yu kadrosuna katmayı başarmıştı. Brezilyalı oyuncunun ismi yaz döneminde Fenerbahçe ile de sık sık anılmıştı. Tecrübeli sol bekin Yunanistan kariyeri pek iyi gitmedi. Ligde 5 maçta toplam 92 dakika süre alan Marcelo, UEFA Avrupa Ligi'nde de 3 maçta 81 dakika sahada kalabildi. Yunanistan Kupası'nın ilk turlarında forma giyen Brezilyalı oyuncu, burada çıktığı 2 maçta 3 gol atmıştı. Daha sonra Marcelo'nun Olympiacos ile olan sözleşmesi feshedildi.

BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNE GELDİ
Olympiacos ile yollarını ayıran Marcelo kulüp arayışına girmişti. Geçtiğimiz sezon Brezilyalı isim Beşiktaş'ın gündemine gelmişti.

Haberin Devamı

FLUMINENSE'DE 15 MAÇA ÇIKTI
Olympiacos'tan Fluminense'ye transfer olan Marcelona bu sezon 15 maça çıktı. 35 yaşındaki yıldız isim 1 gol 1 asist ile takımına katkı sağladı.

Marcelodan insanlık dışı faul Ağlayarak çıktı, özür diledi

İNSANLIK DIŞI FAUL
Libertadores'te oynanan Argentinos Juniors-Fluminense karşılaşmasının 55. dakikasında Marcelo, rakibini ağır şekilde sakatladı. Hakem oyunu acil olarak durdururken sağlık ekibi sahaya girdi. İnsalık dışı faul sonrası Marcelo oyundan atıldı

'MESLEKTAŞIMA İSTEMEDEN ZARAR VERDİM'
29 yaşındaki rakibini sakatlayan Marcelo oyundan çıkarken göz yaşlarını tutamadı. Maçından ardından konuşan Marcelo: "Bugün çok zorlu bir an yaşadım, bir meslektaşıma istemeden zarar verdim. Geçmiş olsun Luciano Sanchez." ifadelerini kullandı.

Marcelodan insanlık dışı faul Ağlayarak çıktı, özür diledi

16 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ
Marcelo, Brezilya'da Fluminense'nin altyapısından yetişmişti. A takımda geçirdiği iki sezonun ardından Ocak 2007'de 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer oldu.

Real Madrid ile oldukça başarılı 15 yıl geçiren Marcelo, yaz aylarında sona eren sözleşmesiyle birlikte Olympiacos'a gitmişti. Şimdi ise Brezilyalı oyuncu, altyapısından yetiştiği Fluminense'ye döndü.