Dünyadan Futbol Antoine Griezmann: Daha fazla teknoloji istiyoruz!

Antoine Griezmann: Daha fazla teknoloji istiyoruz!

22.11.2023 - 20:42 | Son Güncellenme:

Atletico Madrid ve Fransa Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Antoine Griezmann, Yunanistan karşılaşmasının ardından UEFA'ya tepki gösterdi.

Antoine Griezmann: Daha fazla teknoloji istiyoruz

UEFA 2024 Elemeleri karşılaşmasında Fransa ile Yunanistan 2-2 berabere kalmıştı. Maçın 90. dakikasında ise Kingsley Coman'ın açtığı ortada top savunmaya çarpıp gol çizgisini geçmişti ancak "Kale çizgisi teknolojisi" bu maçta olmadığından gol geçerli sayılmadı.

Haberin Devamı

Bu olayın üstüne Antoine Griezmann maç sonrasında UEFA'ya büyük serzenişte bulundu.

UEFA'nın kendilerinden çok maç oynamalarını istediklerini söyleyen Antoine Griezmann, "UEFA'nın çok fazla parası var ama bir golün geçerli olup olmadığını bile çözemiyorlar. Eğer onlar oyunculardan daha fazla maç oynamasını istiyorsa, biz de daha fazla teknoloji istiyoruz." dedi ve şu sözlerle cümlelerini sonlandırdı:

"Gelişmeye devam etmeliyiz, bence ilk yarıda iyi bir performans sergiledik, ikinci yarıda ise biraz yavaşladık. Çok iyi bir yıl geçirdik. EURO 2024'te çok ileri gidecek bir takımımız var."

Bu sezon Atlecico Madrid formasıyla 16 resmi maça çıkan Antoine Griezmann bu karşılaşmalarda 12 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Haberin Devamı

Yazarlar