Galatasaray Galatasaray, Fernando Muslera'nın alternatini buldu! Eski Fenerbahçeli listede

Galatasaray, Fernando Muslera'nın alternatini buldu! Eski Fenerbahçeli listede

22.11.2023 - 20:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle alternatif isim arayışları başladı. Sarı-kırmızılıların, Uruguaylı eldivenin alternatifi olarak sürpriz bir isme yöneldiği aktarıldı.

Galatasaray, Fernando Musleranın alternatini buldu Eski Fenerbahçeli listede

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sözleşmesinde son sezona gelindi. Sarı-kırmızılılarda Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un daha önce sezon sonunda veda edeceklerini açıkladığı Fernando Muslera'nın alternatifi için arayışlar başladı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin bu doğrultuda büyük bir ters köşede bulunduğu belirtildi. Sarı-kırmızılıların, eski Fenerbahçeli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Altay Bayındır'ı gündemine aldı.

Galatasaray, Fernando Musleranın alternatini buldu Eski Fenerbahçeli listede

Sarı-kırmızılılarda yıllardır görev yapan Fernando Muslera'nın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle bu hamlenin yapıldığı kaydedildi. Süper Lig devinin ilk olarak Fernando Muslera'nın performansına göre sezon sonunda masaya oturacağı ve 1+1 yıllık sözleşme önerisinde bulunacağı belirtildi. Fernando Muslera'nın performansının yetersiz kalması ya da teklifi kabul etmemesi halinde alternatif isimlere yönelim olacağı kaydedildi.

Sarı-kırmızılıların alternatifleri arasında Altay Bayındır'ın da olduğu belirtildi. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Manchester United'a giden ancak Premier Lig devinde henüz şans bulamayan Altay Bayındır'ın olası bir teklife sıcak bakabileceği vurgulandı. Milli eldivenin alternatifler listesinde üst sıralarda yer aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Fernando Musleranın alternatini buldu Eski Fenerbahçeli listede

Fernando Muslera ile vedalaşılması halinde sarı-kırmızılıların gündemindeki yabancı alternatif de netlik kazandı. Sarı-kırmızılıların Atalanta forması giyen Juan Musso'yu yakından takip ettiği belirtildi.

ALTAY'IN SÖZLEŞMESİ 2027'DE BİTECEK

Manchester United'ın sezon başında renklerine bağladığı Altay Bayındır henüz herhangi bir maçta şans bulamadı. 25 yaşındaki eldivenin Premier Lig deviyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Milli eldivenin güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Galatasaray, Fernando Musleranın alternatini buldu Eski Fenerbahçeli listede

Fenerbahçe'den 5 milyon euro bedelle Manchester United'a giden Altay Bayındır'ın bir sonraki satışından sarı-lacivertlilere yüzde 20 pay verileceği öğrenildi. Öte yandan Altay Bayındır'ın satış bedelinin 10 milyon euroyu geçmesi halinde Fenerbahçe'nin 1 milyon euro bonus alacağı vurgulandı.

Bursaspor altyapısında futbola başlayan Altay Bayındır daha sonra Arabayatağı, Bursa Yol ve Ankaragücü formaları giydi. Altay Bayındır, A Milli Futbol Takımı'nda 8 maçta şans buldu.

MUSSO'NUN SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların gündemindeki bir diğer eldiven Juan Musso ise bu sezon 12 maçta forma şansı buldu. Arjantinli eldiven bu müsabakaların 7'sinde kalesini gole kapattı. Atalanta ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek 29 yaşındaki kalecinin güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Galatasaray, Fernando Musleranın alternatini buldu Eski Fenerbahçeli listede

Racing Club altyapısında yetişen Juan Musso daha sonra Udinese forması giydi. Atalanta, Arjantinli eldiven için 20 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. 29 yaşındaki file bekçisi, Arjantin Milli Takımı'nda 2 maçta şans buldu.