İspanya La Liga Arda Güler: Bir efsane olmak istiyorum

Arda Güler: Bir efsane olmak istiyorum

12.07.2023 - 20:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler açıklamalarda bulundu. Genç on numara, İspanyol devinin kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, transfer sürecini anlattı.

Arda Güler: Bir efsane olmak istiyorum

Real Madrid'in yeni yeteneği Arda Güler suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e imza atan Arda Güler, transfer sürecinde çok sayıda takımın kendisine ilgi duyduğunu belirtti. Arda Güler, İspanyol devinin kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Real Madrid'e kendisini rahat hissetiğini belirten Arda Güler, "Karşılama için teşekkür etmek istiyorum. Beni çok iyi karşıladılar. Herkes çok ilgi gösteriyor. Burada kendimi çok rahat hissediyorum" dedi.

Avrupa'dan çok sayıda takımın kendisine ilgi duyduğunu dile getiren 18 yaşındaki on numara, "Birçok Avrupa kulübü ilgi gösterdi. Ama dünyanın en iyi kulübü Real Madrid sizinle ilgileniyorsa kararınız nettir" diye konuştu.

Arda Güler: Bir efsane olmak istiyorum

Real Madrid'de bir efsane olmak istediğini belirten Arda Güler, "Bu kulübün tarihine geçmek istiyorum, bir efsane olmak istiyorum. Bu kulüp, tarih boyunca birçok şampiyonluk kazandı. Tüm Avrupa kupalarını gördüm ve bunun inanılmaz bir duygu olduğunu söyleyebilirim. Real Madrid'e oyunumda ve kariyerimde çalışmak ve gelişmek için geldim" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Nitelikleri hakkında gelen soruya Arda Güler, "Ben gol atabilen, asist yapabilen, top sürebilen ve dribbling yapabilen bir hücum oyuncusuyum" cevabını verdi.

Real Madrid'deki genç oyuncularla ilgili konuşan milli futbolcu, "Rodrygo, Vinicius, Camavinga ve Valverde'nin de tıpkı benim gibi 18 yaşında Real Madrid'e geldiklerini hatırlıyorum. Hepsi çok iyi oyuncular ve şimdi benim takım arkadaşlarım olacaklar" ifadelerini kullandı.

Zidane, Mesut Özil ve Guti'yi örnek aldığını belirten Arda Güler, "İdollerimden bazıları Zidane, Mesut Özil ve Guti. Hatta Mesut Özil ile oynama şansı da buldum" dedi.

Arda Güler son olarak Real Madrid taraftarına seslendi: "Bir Madridista gibi hissediyorum. Hala Madrid!"