İspanya La Liga Arda Güler İspanyolları şaşırttı! Deco'dan genç yıldızla ilgili soruya tek kelimelik yanıt

Arda Güler İspanyolları şaşırttı! Deco'dan genç yıldızla ilgili soruya tek kelimelik yanıt

10.07.2023 - 18:43 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonda Fenerbahçe forması tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, geçtiğimiz günlerde Real Madrid'e imza atmıştı. La Liga devine transfer olan genç yıldızın aldığı karar İspanyolları şaşırttı. Barcelona Sportif Direktörü Deco'nun ise Arda Güler ile ilgili bir soruya verdiği yanıt dikkat çekti.

Arda Güler İspanyolları şaşırttı Decodan genç yıldızla ilgili soruya tek kelimelik yanıt

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla transfer döneminde Avrupa devlerini peşine takan Arda Güler, La Liga devi Real Madrid'e transfer olmuştu. Genç yıldızın yeni takımında aldığı karar İspanyolları şaşırtırken, Barcelona Sportif Direktörü Deco'nun Arda Güler hakkındaki tek kelimelik yanıtı dikkat çekti.

Haberin Devamı

DEVLERİ PEŞİNE TAKTI, BARÇA DERKEN REAL KAPTI

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, gösterdiği performans sonrası Avrupa'dan dev takımları peşine taktı. 18 yaşındaki genç yetenek için Ajax, Newcastle United, Sevilla, Benfica, Manchester United, Milan, Barcelona ve Real Madrid transfer yarışına girdi. Real Madrid son anda yaptığı hamle ile milli futbolcuyu Barcelona'nın elinden kaptı, renklerine bağladı.

Arda Güler İspanyolları şaşırttı Decodan genç yıldızla ilgili soruya tek kelimelik yanıt

Haberin Devamı

20 MİLYON EURO BONSERVİS + 10 MİLYON EURO BAŞARI BONUSU

17.5 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi bulunan Arda için Kanarya, 20 milyon Euro'yu kasasına koyacak. Sözleşmede 10 milyon Euro başarı bonusu bulunurken satıştan yüzde 20 pay maddesine de yer verildi.

Haberin Devamı

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Real Madrid, Arda Güler'le 6 yıllık sözleşme imzalarken yıldız solağın Madrid ekibinde giyeceği forma numarası belli oldu. 18 yaşındaki genç futbolcu, eflatun-beyazlılarda 24 numaralı formayı terletecek.

ARDA'NIN KARARI İSPANYOLLARI ŞAŞIRTTI

Milli takımlarda forma giyen oyunculara bir hafta daha tatil izni verilmişti. Arda Güler ise bu tatil hakkını iptal ederek Real Madrid'in antrenmanı için tesislere geldi.

Genç yıldızın bu kararı İspanyollar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken aynı zamanda takdir de edildi. Real Madrid, 19 Temmuz Çarşamba günü Amerika Birleşik Devletleri'ne gidecek.

Arda Güler İspanyolları şaşırttı Decodan genç yıldızla ilgili soruya tek kelimelik yanıt

REAL MADRID MAÇ PROGRAMI

İspanyol devi ABD'de 24 Temmuz Pazartesi günü ilk olarak Milan ile karşılaşacak. Bu maçtan üç gün sonra 27 Temmuz'da ise rakip Manchester United olacak.

29 Temmuz'da Barcelona ile mücadele edecek olan Real Madrid son olarak Juventus ile karşı karşıya gelecek ve ABD kampını tamamlayacak. Arda Güler de bu maçlarda forma bulmak için Teknik Direktör Carlo Ancelotti'den şans bekleyecek.

Haberin Devamı

DECO'DAN ARDA GÜLER CEVABI

Barcelona Sportif Direktörü Deco, transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Portekizli spor adamına, transfer için görüştüğü ancak daha sonra Real Madrid'i tercih eden Arda Güler de soruldu.

Deco, "Arda Güler için ne oldu ve işler değişti?" şeklinde gelen soru karşısında, "Bilmiyorum" cevabını verdi.

Arda Güler İspanyolları şaşırttı Decodan genç yıldızla ilgili soruya tek kelimelik yanıt

TÜRKİYE'YE GELMİŞTİ

Deco, Arda Güler transferi için geçtiğimiz hafta Türkiye'ye gelmişti. Ünlü spor adamı, genç oyuncu ve Fenerbahçe ile görüşmüştü.