Galatasaray Galatasaray'da Angelino ve Paredes gelişmesi! Canlı yayında anlaşmayı duyurdu

Galatasaray'da Angelino ve Paredes gelişmesi! Canlı yayında anlaşmayı duyurdu

10.07.2023 - 15:57 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında aktardı.

Galatasarayda Angelino ve Paredes gelişmesi Canlı yayında anlaşmayı duyurdu

Gelecek sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında devam eden Galatasaray'ın transfer gündeminde ise sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, YouTube canlı yayınında sarı-kırmızılıların transfer gündemini Nergis Aşkın'a değerlendirdi.

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

ICARDİ'NİN MALİYETİ

"Transfer dönemi, Galatasaray taraftarı büyük bir beklenti içinde. Icardi konusunda sezon bittiğinde Galatasaray'da devam etme olsaılığı düşük gösteriliyordu. Ancak ben devam etme olasılığının yüksek olduğunu dile getiriyordum. Çok zor bir transferdi, belki de imkansızdı. Sonuçta rakip Suudi Arabistan'dı."

"Kim gelirse gelsin Icardi'nin yeri dolmayacaktı. Taraftar da onu çok sevdi. Beklediğimden daha erkenden sonuçlanan bir süreç oldu. Galatasaray yönetimi 'artık uzatmayalım, adını koyalım' dedi. Anlaşmada 7.5 milyon euro garanti ücret, 3 yıllık anlaşma ve artı olarak bir senelik opsiyon bulunacak. Ayrıca her sene için 2.5 milyon euroluk bonus maddesi bulunuyor."

Haberin Devamı

Galatasarayda Angelino ve Paredes gelişmesi Canlı yayında anlaşmayı duyurdu

'10 MİLYON EUROYA İŞ BİTER'

"PSG-Galatasaray hattında ise kıran kırana pazarlıklar oldu. 30-35 milyon euro bandındaydı ilk açılış. Şu an 10 milyon euroya bu iş biter. Bu hafta noktalanır diye düşünüyoruz. Icardi Galatasaray'a hayırlı olsun."

ANGELİNO GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR

"Angelino'da karşı kulübün gardını düşürmek lazım. Nasıl PSG Galatasaray'ın şartlarına indi, Leipzig de inecek. Almanlar biraz daha soğuk kanlı ve pazarlık yapmak biraz daha zor. Ama futbolcu 'Galatasaray'da oynamak istiyorum' diyor. Kulübüne rest çekti, bu Galatasaray'ın elini güçlendirdi. Galatasaray'ın ilk sunduğu şart kiralık ve satın alma opsiyonu. Almanlar görüşmelere 15 milyon eurodan başladılar ama 10'a kadar indiler. Galatasaray'ın sol beki Angelino olacak."

TALİSCA İDDİALARI

"10 numara konusunda sürpriz bir isim bekliyorum. Talisca'yı zaten Erden Timur açıkladı, 7-8 milyon euroları kazanan bir oyuncu imkansız yani gerçekçi olalım."

G.SARAY, PAREDES İÇİN PSG İLE ANLAŞTI

"Paredes için Galatasaray, PSG ile anlaştı. Top Paredes'te. Başka takımlardan da teklifler aldı, bunlardan biri Lazio ama başka iyi takımlardan da teklifler aldı. Galatasaray Torreira'nın sakatlığı sonrası teklif yükseltti. 2.5 milyon euroluk 4 senelik bir kontrat önermişti ancak Torreira'nın sakatlığı sonrası 2.75'e çıkarıldı teklif ve bonus maddeleri de var. Icardi'nin imza atmasıyla Paredes'in olumlu etkileneceğini düşünüyorum."

Haberin Devamı

Galatasarayda Angelino ve Paredes gelişmesi Canlı yayında anlaşmayı duyurdu

"Gizli yürütülen bir değil birkaç transfer var. Hatta son bilgi, Galatasaray'ın son yapacağı transferler tüm bu transferlerden daha fazla ses getirecek bir oyuncu olacak. Daha bunlar fragman. Paredes ve Angelino dışında 2-3 transfer daha bekliyorum, belki 4 tane."

CİCALDAU VE TAYLAN ANTALYALI'NIN YENİ TAKIMLARI

"Cicaldau, Başakşehir ile anlaştı. Galatasaray'la Başakşehir arasında görüşmeler olacak. Taylan Antalyalı da Samsunspor'la anlaştı. Bunun dışında yine Galatasaray'da birçok oyuncuya teklif var."

'BEKNAZ DEĞERLENDİRME SÜRECİNDE'

"Beknaz'a Galatasaray'ın bir teklifi oldu. Oyuncu değerlendiriyor. Başka teklifler de aldı, değerlendirme sürecinde."

ZANİOLO'NUN AYRILMA İHTİMALİ

"Zaniolo'nun para kazandırarak gitme ihtimalini hala yüksek görüyorum. Çünkü üst düzey piyasası olan bir futbolcu. Büyük kulüpler 35 milyon euroyu gözü kapalı verir. Ben de istemem ama Zaniolo'nun ayrılma ihtimali var. İnşallah devam eder, bir sene daha görelim. Galatasaray'da ve Türkiye'de mutlu."

Haberin Devamı

'BOEY VE NELSSON DA YENİ BİR GELİŞME YOK'

"Boey ve Nelsson'da yeni bir gelişme yok. Kalma ihtimallerinin arttığını düşünüyorum. Okan hoca 'satmak zorunda değiliz' dedi. Eğer kalırsa Boey'in sözleşmesine bir iyileştirme yapılır."

Galatasarayda Angelino ve Paredes gelişmesi Canlı yayında anlaşmayı duyurdu

3 YERLİ KONUSU

"Sahada yer alacak 3 yerli konusunu Galatasaray'da bir yetkiliyle konuştum. Bu bir problem değil. Kerem ve Abdülkadir zaten var. bazen sağ bek de Kaan bazen kalede Günay'ı görebiliriz. Bence sabit fikirli olmamak lazım. Maç maç bakmak lazım."

ANTONİO LİSTEDEKİ İSİMLERDEN BİRİSİ

"Icardi işi beklenenden erkene alınınca Galatasaray'ın eli rahatladı. 2. forvet aceleye getirilmeyecek. Michail Antonio listedeki oyunculardan bir tanesi. Ama alınacak oyuncunun Icardi ile uyumuna bakılıyor."

Yazarlar