İspanya La Liga Arda Güler, Marca'nın kapağı oldu! Ronaldo ile başlayan liste

Arda Güler, Marca'nın kapağı oldu! Ronaldo ile başlayan liste

15.03.2024 - 11:10 | Son Güncellenme:

Real Madrid forması giyen Arda Güler, İspanya'da gündemden düşmüyor. İlk golünü atan Arda yine manşet oldu.

Arda Güler, Marcanın kapağı oldu Ronaldo ile başlayan liste

Fenerbahçe’den, Real Madrid’e transfer olan ve İspanyol devindeki ilk döneminde sakatlıklarla boğuşan Arda Güler, pes etmedi, daha çok çalıştı ve bunun karşılığını da almaya başladı. Real, La Liga’da önceki gün oynanan mücadelede Celta Vigo’yu deplasmanda 4-0 mağlup ederken, 89. dakikada oyuna giren milli futbolcu, Dani Ceballos’un asistinde 90+4’te ağları havalandırdı ve ilk golünü attı.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER MARCA'NIN MANŞETİNDE
İspanyol devinin formasıyla ilk golünü Celta Vigo maçının uzatma dakikalarında atan 19 yaşındaki genç futbolcu, İspanyol medyasında manşetlere çıktı.

Marca, Real Madrid formasıyla en çok gol atan futbolcuları sıraladı. Arda Güler, bu sıralamada 416. sırada yer aldı ve gazetenin manşetine çıktı.

Arda Güler, Real Madrid formasıyla 6 maçta 93 dakika sahada kaldı ve 1 kez gol sevinci yaşadı.

Arda Güler, Marcanın kapağı oldu Ronaldo ile başlayan liste
h

ARDA GÜLER: MADRİD'DE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Real Madrid formasıyla ilk kez gol sevinci yaşayan Arda Güler maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Böylesine muhteşem bir atmosferde gol atmak harikaydı. Çok mutluyum, umarım daha çok gol atarım ve bunun için çok çalışacağım İyi bir maçtı, 4-0'lık galibiyet için tüm takımımı kutluyorum, ilk golümü attığım için çok mutluyum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim, şu ana kadar zor bir sezon geçirdim, umarım bugünden sonra daha iyi şeyler olur. Real Madrid'de olmaktan çok mutluyum, burası dünyanın en iyi kulübü ve zor olsa da bunun üstesinden gelebilecek kaliteye ve karaktere sahip olduğumu düşünüyorum. Daha önce de söylediğim gibi, umarım daha iyi şeyler olacak. Birebirde kalecinin önündeyken pozisyon kaybettiğini gördüm ve topu sağıma alıp şutumu çektim. Neyse ki gol oldu ve çok mutluyum."

Haberin Devamı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in attığı golle ilgili şu sözleri dile getirmişti: "Çok az süre aldı. Ama bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek. Çok güzel bir gol oldu. Burada çok büyük bir geleceği var. Bundan çok eminiz."

Yazarlar