Fenerbahçe Arda Güler'in ailesiyle Dubai'de transfer görüşmesi! İşte Fenerbahçe'nin kasasına girecek dev rakam

Arda Güler'in ailesiyle Dubai'de transfer görüşmesi! İşte Fenerbahçe'nin kasasına girecek dev rakam

09.06.2023 - 10:42 | Son Güncellenme:

Transfer piyasasında bu yaz ismi en çok geçecek isimlerden biri Arda Güler olacak gibi görünüyor. Öyle ki Fenerbahçe'nin genç yıldızını kadrosuna katmak isteyen Avrupa devlerinden biri, Arda Güler'in transferi adına ailesiyle Dubai'de bir görüşme dahi gerçekleştirdi.

Arda Gülerin ailesiyle Dubaide transfer görüşmesi İşte Fenerbahçenin kasasına girecek dev rakam

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de kadrodaki isimlerden durumu en merak edileni ise şüphesiz Arda Güler... Genç oyuncu için Avrupa devlerinin yoğun mesaisi dikkat çekiyor. Arda Güler'in ailesiyle Dubai'de transfer görüşmesi gerçekleştirildi. Fenerbahçe'nin kasasına girecek rakam ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

MARIO BRANCO KALIYOR, İLK ADAY MONTELLA

Sarı-lacivertlilerde kupa finalinin ardından teknik direktör değişimi yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Jorge Jesus’un da Suudi Arabistan Milli Takımı ile anlaştığı haberleri çokça yayınlanmaya başladı. Bu doğrultuda hızlı hareket etmek isteyen Fenerbahçe’de 2023-24 sezonu futbolu takımı planlamasında adımlar atılıyor. Şu anda operasyon direktörü olarak geçen ve Jorge Jesus’la birebir çalışan Mario Branco’nun kalacağı, sportif direktörlük görevine getirileceği öğrenildi.

Mario Branco’nun sportif direktörlüğünün yanısıra teknik direktörlük konusunda da adaylar netleşiyor. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki ilk aday olarak Vincenzo Montella ismi öne çıkıyor. Adana Demirspor’u ligde 4. yapan ve sözleşmesi sezon sonu itibariyle biten Montella ile kupa finalinin hemen ardından bir görüşme gerçekleşmesi bekleniyor. Eğer Fenerbahçe kupayı kazanırsa Avrupa biletini alacak Adana Demirspor’da Başkan Murat Sancak’la İtalyan çalıştırıcı için görüşme yapılacak.

Haberin Devamı

Yeni sezonda sportif direktör olması düşünülen Mario Branco’nun bu görevdeki tecrübesi dikkat çekiyor. 47 yaşındaki Mario Branco, PAOK, Hajduk Split, Famalicao, Estoril, Astra Ploiesti gibi kulüplerde sportif direktörlük, Steau Bükreş ve Wisla Krakow’da da şef scoutluk görevlerinde bulundu. Portekizli yönetici hem transfer hem de futbol takımı planlamasında deneyimli bir isim. Özellikle Yunanistan’da PAOK’ta sportif direktör iken lig ve kupa şampiyonluğu kazanılmasında pay sahibiydi.

Arda Gülerin ailesiyle Dubaide transfer görüşmesi İşte Fenerbahçenin kasasına girecek dev rakam

FENERBAHÇE'DE ALEX MOTİVASYONU

Kaybedilen şampiyonluk ve Galatasaray derbisi sonrası son derece üzgün olan futbolcular, efsane ismin gelmesiyle bir nebze olsun moral buldu, enerji yakaladı.

Alex gibi kulüp tarihinin unutulmaz bir isminin ziyarete geleceğini duyan futbolcular düşük enerjiden çıktı, takım içinde bir heyecan yakalandı. Arda Güler hayranı olduğu idolüyle buluşup sohbet etti, İrfan Can Kahveci benzer şekilde Alex’e kramponlarını imzalatıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Takımdaki Brezilyalı yıldızlar vatandaşları Alex ile sohbet etmek istedi. Jorge Jesus’da efsane isimle buluştu.

Haberin Devamı

Öte yandan iki gol kralı Alex de Souza ve Enner Valencia’nın bir araya gelmesinde de yüzler güldü. 2010-11 sezonunda 28 golle kral olan Alex’i, bu sezon attığı 29 golle geçen ve kulübe 12 yıl sonra gol krallığını getiren Valencia bir süre sohbet etti. Valencia’nın Alex’in rekorunu kırması ve gol krallığını alması herkesin gündemindeydi. Alex, Valencia’yı tebrik etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

ALEX DE SOUZA VE ARDA GÜLER BİR ARAYA GELDİ

Geçtiğimiz gün Fenerbahçe'nin Samandıra Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret eden Alex de Souza, teknik direktör Jorge Jesus ve oyuncularla bir araya geldi. Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi takıma desteğini ileten Alex, genç yıldız Arda Güler ile ilgili de övgü dolu sözler sarf etti.

Arda Güler'in daha iyisini yapabileceğini belirten Alex, "Onu oynarken gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum. Özellikle solak oyuncular her zaman çok hoşuma gitmiştir. Bu genç yaşta A takımda oynuyor olmasından dolayı daha da mutlu oluyorum. Potansiyelini görüyorum bu şekilde yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan onun mutlu bir şekilde oyunundan keyif alarak çalışmalarını devam ettirmesi. Ben burada güzel bir tarih yaşadım. Onun daha da iyisini yapabileceğini düşünüyorum. Bu şekilde devam etmesi gerekiyor. Aynı şekilde devam etsin" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Arda Gülerin ailesiyle Dubaide transfer görüşmesi İşte Fenerbahçenin kasasına girecek dev rakam

Alex ile bir araya gelmekten dolayı çok heyecanlı olduğunu ifade eden Arda Güler ise, "Çok heyecanlıyım. Çocukluğumdan beri izlediğim kaptanla beraberiz. Oğlu ile benim fotoğrafımı çekti. Çok duygulandım. Çok heyecanlıyım. Gol sevinçlerimiz, belki stillerimiz benziyor. Çocukluğumdan beri çok izledim. Belki hafızama kazındı. (Alex gibi futbolcu olmak hayalin var mı?) Tabii ki. Her zaman. Attığı gollerde ne kadar mutlu olduğumu, gidişinde ne kadar ağladığımı hatırlıyorum. Çok değişik hisler" dedi.

Arda Gülerin ailesiyle Dubaide transfer görüşmesi İşte Fenerbahçenin kasasına girecek dev rakam

ARDA İÇİN DEV KAPIŞMA

Hollanda basını, Ajax’ın genç yıldızla büyük ölçüde anlaştığını öne sürmüştü. İngiliz medyasında yer alan haberlere göre ise Newcastle atağa kalktı, Arda’nın ailesiyle Dubai’de görüşme yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de yapılacak transferler dört gözle bekleniyor, ancak gidecek oyuncularla ilgili de hareketli bir yaz olacağa benziyor. Taraftarların mevcut kadroda devam etmesini en çok istedikleri oyuncu Arda Güler. Buna rağmen 18 yaşındaki yıldızın adı transfer piyasasında şimdiden yüksek sesle dillendiriliyor. Hollanda basını, Ajax’ın Arda ve ailesiyle prensip anlaşmasına vardığını, Fenerbahçe ile de 20 milyon Euro’ya el sıkışmak için çalıştığını öne sürdü. Kırmızı- Beyazlılar, Türk futbolunun harika çocuğunu kadroya katma konusunda kendilerine güvenirken, İngiltere’den gelen bir haber bunun o kadar da kolay olmayacağını gösterdi.

Arda Gülerin ailesiyle Dubaide transfer görüşmesi İşte Fenerbahçenin kasasına girecek dev rakam

GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ

İngiliz medyasına göre Newcastle, Arda Güler için vites yükseltti. Haberde, İngiliz ekibinin yetkilileri ile 18 yaşındaki yıldızın ailesi, geçtiğimiz hafta Dubai’de bir görüşme gerçekleştirdi. Uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Siyah-Beyazlılar, geleceğe dönük kapsamlı bir proje sunarak aileyi ikna etmeye çalıştı. İngilizlere göre görüşme olumlu geçti.

BEKLENTİ 20 MİLYON EURO

Öte yandan Arda Güler’in ailesinin, transfer konusunda tüm kararı oyuncunun kendisine bıraktığı öne sürüldü. Başkan Ali Koç, genç yıldızın en az 1 sezon daha Fenerbahçe’de kalmasını çok istediğini Güler Ailesi’ne iletti. İddiaya göre Arda’nın anne ve babası, son sözü 18 yaşındaki yıldızın vereceğini ve her kararın arkasında olacaklarını belirtti. Newcastle’ın Arda’ya ekonomik anlamda çok daha cazip bir teklif sunduğu kaydedildi. Ancak genç yeteneğe daha fazla forma şansı verip, kendisini geliştirme imkanı sağlayacak kulüp olarak da Ajax görünüyor. Sarı-Lacivertliler transferin gerçekleşmesi halinde en az 20 milyon Euro bonservis geliriyle sonraki satıştan pay bekliyor.

Arda Gülerin ailesiyle Dubaide transfer görüşmesi İşte Fenerbahçenin kasasına girecek dev rakam

Yazarlar