Galatasaray Arda Turan için İspanya'dan sürpriz iddia! İşte yeni mesleği

Arda Turan için İspanya'dan sürpriz iddia! İşte yeni mesleği

23.05.2022 - 10:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da takım kaptanlarından Arda Turan'ın sözleşmesi sona ererken kariyeriyle ilgili İspanya'dan sürpriz bir iddia geldi. Öte yandan sarı-kırmızılı takımın 2 yıldızı Marcao ve Mohamed'e ciddi teklif geldi. İşte sarı-kırmızılı camiada sıcak gelişmeler...

Arda Turan için İspanyadan sürpriz iddia İşte yeni mesleği

Galatasaray'da takım kaptanlarından Arda Turan'ın sözleşmesi sona ererken kariyeriyle ilgili kararı merak ediliyor. Son maçlarda teknik direktör Domenec Torrent'in Arda'yı kadroya almaması özellikle Adan Demirspor maçında seyircisine sahada veda etme şansı vermemesi tepki görmüştü. İspanya'da Arda Turan ile ilgili sıcak bir iddia geldi. İşte gelişmeler...

Haberin Devamı

MARCAO VE MOHAMED'E CİDDİ TEKLİF
Sarı-Kırmızılılar’da 2018- 2019 ara transfer döneminde Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves’ten 4 milyon Euro karşılığında transfer edilen Marcao ile Mısır temsilcisi Zamalek’ten 4 milyon Dolar bedelli bonservisi alınan Mostafa Mohamed’in, gelecek sezon kulüpte kalması zor gözüküyor...

Kulüp arayışlarını sürdüren iki futbolcu için de ciddi teklifler var. İtalyan basınından Calciomercato’ya göre Serie A temsilcisi Torino, Marcao için devrede. Brezilyalı için 15 milyon Euro bandında bir öneri yapmaya hazırlandıkları belirtildi. Fransa’dan talipleri bulunan Mohamed için de 8 milyon Euro civarında bir bedelle satışının gerçekleşmesi hedefleniyor.

Arda Turan için İspanyadan sürpriz iddia İşte yeni mesleği

TRANSFERDE KULLANILACAK
Hâl böyle olunca iki oyuncu için eklenecek bonuslarla birlikte 25 milyon Euro bandında bir gelir elde edilmesi bekleniyor. Eğer yeni yönetimler, bu iki oyuncunun satışını gerçekleştirmeyi başarırsa görevlerine de sıcak para ile başlamış olacak. Planlar beklenildiği gibi giderse de bu rakamın transferde kullanılması ve yeni sezonun planlamasının yapılması konusunda harcanması amaçlanıyor.

Haberin Devamı

ARDA TURAN İÇİN İSPANYA İDDİASI
Yeni yönetim ile birlikte kulüpteki geleceği belli olacak olan Arda Turan için flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınının yaptığı habere göre 35 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu, 2011-2015 yılları arasında forma giydiği Atletico Madrid, altyapı hocası olarak istiyor.

Fakat Arda’nın önceliğinin ise Galatasaray olduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun, Sarı-Kırmızılı ekipte geleceği belli olmadan herhangi bir karar vermeyeceği bilgisine ulaşıldı. Arda, 12 maçta toplamda 297 dakika sahne alırken, bir asist yaptı.

Arda Turan için İspanyadan sürpriz iddia İşte yeni mesleği

ARDA TURAN U19 MAÇI İÇİN KADIKÖY'DEYDİ
Fenerbahçe ile Galatasaray'ın U19 takımları, Gelişim Ligi 28. hafta erteleme karşılaşmasında Ülker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Ülker Stadı'nda oynanan mücadele için satışa çıkartılan yaklaşık 4 bin 500 bilet tükenirken tribünde sürpriz biri isim de yer aldı. Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan, derbiyi Ergin Keleş ile birlikte tribünden takip etti.

Haberin Devamı

"BU SENE 30 TANE ALTYAPI MAÇI İZLEDİM, SEN?"
Adana Demirspor maçının ardından Arda Turan'ın sosyal medya paylaşımları da çok konuşulmuştu. Arda Turan paylaşımında, "Yok kardeşim, ben 13 milyon Euro kazandırmadım. Ben seni 16 dakika bekletmedim. Ben seni play-off’a bırakmadım. Ben seni 2008’de, senden 3 kat fazla bütçeyle, yeni stadyumu varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim. Hatırlamaman normal. Twitter, Instagram o kadar aktif değildi. Ben Galatasaray’ı sevdim. Ben bu sene 30 tane altyapı maçı izledim, sen? Sadece Galatasaraylı gibi uyumak istiyorum. Müsaade edin" ifadelerini kullanmıştı

"DAHA KARAR VERMEDİM"
Arda Turan, magazin gazetecilerine yaptığı açıklamada "Aslında yaşadığım kötü bir şey yok. Futbolu bırakma konusunda daha karar vermedim. Hocamla, ailemle eşimle oturup konuşacağım. Sona doğru yaklaştığım kesin. Belki de sondu. Daha karar vermedim. Bunu yakında açıklayacağım. Ben kulübümü çok seviyorum. Kimseye kırgınlığım da yok. İnşallah Galatasaray daha iyi olacak. Söylenildiği kadar sorun yok. Zorlu ve yorucu bir kariyerdi. En azından kararımı alma ve açıklama konusunda birazcık saygı bekliyorum." dedi.

Haberin Devamı

NİHAT KAHVECİ'DEN ARDA'YA DESTEK
Adana Demirspor karşılaşmasını değerlendiren eski milli futbolcu Nihat Kahveci şu ifadeleri kullanmıştı: 'Ayhan hocanın açıklamasını dinledim. Ayhan hoca ‘’Arda’yla konuştum büyük ihtimal futbolcu bırakacak’’ dedi. Eğer futbolu kesin bırakmaya karar verdiyse Arda bugün sahada görev almalıydı. Yine ucu açık bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Eğer futbolu bırakır ve bugün Arda oynamadıysa Arda’ya yapılan büyük bir yanlış derim. Son dönemdeki performansını eleştiririz, eski Arda diyebiliriz sahanın içinde, Türkiye’ye geldi şartlara ayak uyduramadı ve beklenilen performansı gösteremedi diyebiliriz ama Arda Galatasaray tarihinin en önemli futbolcularından biridir. Bugün sahanın içinde olup bir vedayı hak ederdi.' (Fanatik)