Adana Demirspor Son dakika haberi: Mario Balotelli'den transfer cevabı! Gol krallığı itirafı

Son dakika haberi: Mario Balotelli'den transfer cevabı! Gol krallığı itirafı

22.05.2022 - 23:14 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 38'inci haftasında Adana Demirspor, Göztepe ile karşı karşıya geldi. Mavi Şimşekler'in 7-0'lık galibiyetinde 5 gol atarak yıldızlaşan Mario Balotelli müsabaka sonrası transfer sorusuna cevap verdi. İtalyan golcü gol krallığıyla ilgili bir itirafta bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Mario Balotelliden transfer cevabı Gol krallığı itirafı

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 38'inci haftasında Göztepe'yi konuk etti. Akdeniz ekibi, Ege temsilcisini 7-0'lık skorla mağlup etti. İtalyan golcü Mario Balotelli müsabakada tam 5 gol attı. Tecrübeli forvet karşılaşmanın ardından transfer sorusunu yanıtladı ve gol krallığı yarışıyla ilgili itirafta bulundu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Mario Balotelliden transfer cevabı Gol krallığı itirafı

19 GOL VE 6 ASİST ÜRETTİ

Adana Demirspor'un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Mario Balotelli, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda inanılmaz bir performans sergiledi. 31 yaşındaki oyuncu rakip fileleri tam 19 kez havalandırdı. Mario Balotelli 33 maçta 6 da asist yapma başarısı gösterdi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE SONA ERECEK

Monza'dan bonservis bedeli ödemeyerek transfer edilen İtalyan golcünün Adana Demirspor ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. 31 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 2 milyon 300 bin euro olarak gösteriliyor.

Son dakika haberi: Mario Balotelliden transfer cevabı Gol krallığı itirafı

'O KADAR GOL ATMAK KOLAY DEĞİLDİ'

Adana Demirspor'un Göztepe'yi 7-0'lık skorla mağlup ettiği maçın ardından beIN Sports'a konuşan Mario Balotelli, gol krallığını denediğini itiraf etti. Tecrübeli golcü kariyerinde ilk defa bir maçta 5 gol attığını dile getirdi. Süper Lig'de daha önce bir maçta 5 gol atan iki ismin hatırlatılması üzerine Mario Balotelli, "Bana önceden söyleselerdi altıncıyı atardım. Gol krallığını denedim ama bugün o kadar gol atmak kolay değildi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Mario Balotelliden transfer cevabı Gol krallığı itirafı

'ÇOK BİR ŞEY SÖYLEYEMİYORUM'

Adana Demirspor'daki geleceği ve transfer sorusuna cevap veren Mario Balotelli, "Gelecek yılla alakalı çok bir şey söyleyemiyorum. Ben genelde geçirdiğim sezonları konuşurum. Burada çok mutlu olduğum bir ortamda futbol oynadım. Özellikle başkanımız ve Gökhan abimizle çok mutlu olduğumuz bir ortamımız vardı. Çok güzel bir sezonu noktaladığımızı düşünüyorum" dedi.

Adana Demirspor'un bu sezon başarılı performansında Yunus Akgün ve Matias Vargas'ın da etkili performansları dikkat çekmişti. Takım arkadaşlarının oyununa da değinen İtalyan golcü, "Gelecekle ilgili hesap yapmayı sevmem. Hem Vargas hem de Yunus geleceğe doğru inanılmaz bir şeklide ileriye doğru bir adım attılar. Buradan ayrılırken de geleceklerine bir adım daha yaklaştıklarını söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

AC Milan taraftarlarından inanılmaz koreografi