Voleybol Arina Fedorovtseva tutulamıyor! Magdalena Stysiak fırtınası

Arina Fedorovtseva tutulamıyor! Magdalena Stysiak fırtınası

11.11.2023 - 18:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet'in Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'u 3-1'le geçtiği maçta Arina Fedorovtseva ile Magdalena Stysiak'ın performansı parmak ısırttı.

Arina Fedorovtseva tutulamıyor Magdalena Stysiak fırtınası

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 7'nci haftasında Fenerbahçe Opet, Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop ile karşı karşıya geldi. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'ndaki maçta Fenerbahçe Opet'in yıldızları dikkat çekti. Sarı-lacivertlilerde Magdalena Stysiak ile Arina Fedorovtseva'nın performansı müsabakaya damga vurdu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet, Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop engelini 3-1'lik skorla geçmeyi başardı. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren setler; 22-25, 25-23, 25-13 ve 25-16 şeklinde sonuçlandı.

Fenerbahçe Opet, Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'u 3-1 mağlup ederek Sultanlar Ligi'nde 7'nci haftada 6'ncı galibiyetini aldı.

Arina Fedorovtseva tutulamıyor Magdalena Stysiak fırtınası

ARINA EN SKORER

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arina Fedorovtseva, Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop maçının en skoreri oldu. Genç oyuncu, Fenerbahçe'nin kazandığı mücadeleyi 22 sayıyla tamamladı. Arina Fedorovtseva'ın 5 servis sayısı bulması dikkat çekti.

Arina Fedorovtseva tutulamıyor Magdalena Stysiak fırtınası

Sarı-lacivertlilerin bir diğer yıldızı Magdalena Stysiak ise 20 sayıyla maçı tamamladı. Magdalena Stysiak'ın performansı da galibiyette önemli rol oynadı. Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'da Stephanie Samedy'nin 22 sayılık performansı mağluibyeti engelleyemedi.

Haberin Devamı