Dünyadan Futbol Acun Ilıcalı'dan yeni kulüp satın alacağı iddiaları sonrası sürpriz hamle! Yatırımları sonlandırdı

Acun Ilıcalı'dan yeni kulüp satın alacağı iddiaları sonrası sürpriz hamle! Yatırımları sonlandırdı

11.11.2023 - 13:28 | Son Güncellenme:

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı'Dan sürpriz bir hamle geldi. Yeni bir kulüp satın alacağı konuşulan Ilıcalı, kararını sosyal medyadan duyurdu.

Acun Ilıcalıdan yeni kulüp satın alacağı iddiaları sonrası sürpriz hamle Yatırımları sonlandırdı

Futbol dünyasına yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın yeni bir kulüp alacağı iddiaları gündemde yer alıyordu.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'dan iddiaları güçlendiren bir açıklama geldi.

YATIRIMLARI SONLANDIRMA KARARI

Hull City'nin yanı sıra İrlanda ekibi Shelbourne FC'ye de yatırım yapan Acun Ilıcalı, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Shelbourne'de olan yatırımlarını sonlandırma kararını aldığını duyurdu.

Acun Ilıcalıdan yeni kulüp satın alacağı iddiaları sonrası sürpriz hamle Yatırımları sonlandırdı

YENİ KULÜP İDDİALARI GÜÇLENDİ

Acun Ilıcalı ayrıca yatırımlarını yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarına devam ettiğini de belirtti.

Acun Ilıcalı'nın açıklaması şu şekilde:

ACM SPORTS olarak; İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen iş birliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz.

Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir.

Haberin Devamı

YUNANİSTAN İDDİASI

Acun Ilıcalı'nın bir kulüp daha satın alacağı iddiası geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Yunan basınında çıkan haberlere göre Ilıcalı, Atromitos için düğmeye bastı.

Acun Ilıcalı'nın Atromitos'un çoğunluk hisselerini almak için harekete geçtiği iddia edilmişti. Ilıcalı'nın Yunan ekibinin çoğunluk hissesini almak için görüşmelere başladığı ve kısa süre içinde bu anlaşmayı yapmak istediği belirtildi.

Yazarlar