Magazin Arsenal'ın yıldızı Thomas Partey Müslüman oldu! Adını değiştirdi

Arsenal'ın yıldızı Thomas Partey Müslüman oldu! Adını değiştirdi

09.06.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Arsenal'ın Ganalı yıldızı Thomas Partey, Müslüman oldu. Tecrübeli orta saha adını da değiştirdi. Thomas Partey bu kararıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Arsenalın yıldızı Thomas Partey Müslüman oldu Adını değiştirdi

Arsenal forması giyen Thomas Partey, Mart ayında Müslüman olduktan sonra adını değiştirdi. Ganalı futbolcu yeni adını ilk kez duyurdu.

Haberin Devamı

SARA BELLA İLE EVLENDİ

Ganalı orta saha kısa bir süre önce Faslı kız arkadaşı Sara Bella ile evlendi. Thomas Partey, Gana basınına bir açıklama yaptı ve Müslüman olduğunu açıkladı. 28 yaşındaki futbolcu, kız arkadaşıyla evlendikten sonra adını da değiştirdi.

SOSYAL MEDYADA DUYURMUŞTU

Thomas Partey kısa bir süre önce Müslüman olduğunu sosyal medya hesaplarından açıklamıştı. 28 yaşındaki orta saha bir açıklama yapmış ve "Faslı kız arkadaşım Sara Bella sayesinde Müslüman oldum" ifadelerini kullanmıştı.

Arsenalın yıldızı Thomas Partey Müslüman oldu Adını değiştirdi

'YAKUBU İSMİNİ ALDIM'

Gana basınına konuşan Thomas Partey yeni adını ilk kez duyurdu. Tecrübeli futbolcu açıklamasında "Biliyorum bunu duydukları zaman metreslerim beni terkedecek ama önemli değil. Evlendim de, hatta Yakubu ismini aldım" dedi.

Haberin Devamı

ARSENAL'DA THOMAS'A DEVAM EDECEK

İngiliz basını yeni adını Yakubu olarak duyuran Thomas Partey'le ilgili flaş bir haber yaptı. Tecrübeli orta saha oyuncusunun Premier Lig devinde gelecek sezon giyeceği formada "Thomas" yazısı olacağı belirtildi.

Arsenalın yıldızı Thomas Partey Müslüman oldu Adını değiştirdi

50 MİLYON EURO ÖDENDİ

Atletico Madrid altyapısında yetişen Thomas Partey; 2013-2014 sezonunu Mallorca, 2014-2015 sezonunu da Almeira'da kiralık olarak geçirdi. Tecrübeli orta saha 2020-2021 sezonu başında 50 milyon euro bonservis bedeliyle Arsenal'a transfer oldu.

Arsenalın yıldızı Thomas Partey Müslüman oldu Adını değiştirdi

2 GOL VE 1 ASİST ÜRETTİ

Premier Lig devinde orta sahanın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Thomas Partey geçtiğimiz sezon 26 müsabakada forma giydi. Tecrübeli oyuncu rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Ganalı futbolcu takım arkadaşlarına 1 asist yapma başarısı gösterdi. Thomas Partey'in Arsenal ile olan sözleşmesi 2025'te sona erecek. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 40 milyon euro olarak gösteriliyor.