İngiltere Premier Lig Aston Villa efsanesi Agbonlahor'dan Zaniolo sözleri: Bu anlaşma için acele etmeye gerek yok

Aston Villa efsanesi Agbonlahor'dan Zaniolo sözleri: Bu anlaşma için acele etmeye gerek yok

01.11.2023 - 21:37 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan Premier Lig ekibi Aston Villa'nın yolunu tutan İtalyan yıldız Zaniolo, şu ana kadar İngiliz ekibinde beklentileri karşılayamadı. Villa'nın efsane oyuncusu, Sarı-Kırmızılı ekibin eski yıldızının şu anki formunu değerlendirerek çok önemli açıklamalarda bulundu.

Aston Villa efsanesi Agbonlahordan Zaniolo sözleri: Bu anlaşma için acele etmeye gerek yok

Galatasaray'ın eski yıldızı Zaniolo, şu ana kadar Premier Lig'deki kariyerinde gerçek performansını ortaya koyamadı ve tabii ki bu durum Aston Villa efsanesi Agbonlahor'un gözünden kaçmıyor. Efsane oyuncu, Zaniolo hakkında konuşurken onun bonservisini almak için çok fazla acele edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Haberin Devamı

Football Insider'a konuşan Aston Villa'nin efsane forveti , 24 yaşındaki oyunun yetenekli bir futbolcu olduğunu vurguladı. Zaniolo, Villa'nın 29 Ekim Pazar günü Luton'a karşı 3-1'lik galibiyetiyle bir kez daha 11'de başladı ancak Unai Emery'nin takımında gol atamadı.

Agbonlahor, Football Insider'a şunları söyledi:

Çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve yetenekli bir futbolcu ama onu en iyi haliyle görmedik. Bazen doğru kararı ve doğru pası vermiyor. Çok fazla şey yapmaya çalışıyor. Fakat onun yetenekli bir oyuncu olduğuna şüphe yok. Emery, karar vermek için acele etmeyecek. Bakalım neler yapacak ve kaç gol atacak. Bu anlaşma için acele etmeye gerek yok ama yine de hala bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum. O bölgede çok iyi oyuncularımız var. Bakalım nasıl performans gösterecek. Hep birlikte göreceğiz.

Haberin Devamı