Hatayspor Atsu'nun cenaze detayları belli oldu! Anma töreninde ilginç gelenek

Atsu'nun cenaze detayları belli oldu! Anma töreninde ilginç gelenek

05.03.2023 - 13:44 | Son Güncellenme:

Gana'nın başkenti Accra'da Christian Atsu için geniş katılımlı bir özel bir anma etkinliği düzenlendi. Aile burada yaptığı açıklamada, Atsu'nun cenazesinin detaylarını duyurdu.

Atsunun cenaze detayları belli oldu Anma töreninde ilginç gelenek

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'daki evinin enkazında 31 yaşında hayatını kaybeden Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Atsu için ülkesinde anma töreni düzenlendi. Accra'da bir futbol sahası üzerine özel olarak oluşturulan alanda ailesi, arkadaşları, futbol federasyonu yetkilileri, siyasetçiler ve sevenleri bir araya geldi.

Haberin Devamı

ANI DEFTERİ OLUŞTURULDU

Gelen misafirlerin oturması için çadırların kurulduğu alanda ayrıca farklı etkinlikler için de güneşten korunaklı alanlara yer verildi. Atsu için özel bir anı defteri oluşturulurken, kendisiyle ilgili anılarını paylaşmak isteyen davetliler burada deftere anılarını ve duygularını yazdı.

DANS FİGÜRLERİ SERGİLENDİ

Alanda 'Mirasını devraldık' yazılı pankartlara yer verildi. Etkinliğe büyük bir katılım olurken, zaman zaman Gana gelenekleri uyarınca dans figürleri de sergilendi. Asamoah Gyan, Sulley Muntari gibi bir çok eski takım arkadaşı da hayatını kaybeden oyuncu için gerçekleştirilen anma töreninde yerlerini aldı.

TOPRAĞA VERİLECEĞİ TARİH DUYURULDU

Christian Atsu'nun toprağa verileceği tarih de, düzenlenen anma etkinliği sırasında belli oldu. Aile tarafından burada yapılan açıklamada, cenaze töreninin 17 Mart'ta Accra'daki Devlet Evi'nin avlusunda gerçekleştirileceği duyuruldu.

Haberin Devamı

 

Yazarlar