Futbol Avrupa basını Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı konuşuyor: Alışılmadık, utanç verici ve üzücü

Avrupa basını Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı konuşuyor: Alışılmadık, utanç verici ve üzücü

11.12.2023 - 23:52 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı Avrupa basınında da geniş yankı buldu.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi. Avrupa basını Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı manşetlere taşıdı.

Haberin Devamı

AS: BAŞKAN SAHAYA İNDİ YUMRUK ATTI

İspanya'nın önde gelen spor portalı AS, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Halil Umut Meler'e yapılan saldıorıyı manşete taşıdı.

AS'ta yer alan haberde "Başkan sahaya indi ve hakeme yumruk attı." başlığı kullanılırken haberin detayında "Türkiye liginde, hakeme çok kızan Ankaragücü başkanı hakemin yanına gelip ona yumruklu saldırı gerçekleştirdi." ifadelerine yer verildi.

Avrupa basını Halil Umut Melere yapılan saldırıyı konuşuyor: Alışılmadık, utanç verici ve üzücü

Haberin Devamı

MARCA: ALIŞILMADIK, UTANÇ VERİCİ VE ÜZÜCÜ

İspanya'dan MARCA, Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı "Alışılmadık, utanç verici ve üzücü: Ankaragücü başkanı hakeme saldırmak için sahaya atladı" başlığını okuyucularına aktardı.

Haberin Devamı

Haberde "Türk takımının başkanı Faruk Koca, takımının Rizespor ile oynadığı maçın 97. dakikasında aleyhine bir penaltıyı işaret ettiği için maçın sonunda sahaya atlayarak hakem Umut Meler'e saldırdı" denildi.

Avrupa basını Halil Umut Melere yapılan saldırıyı konuşuyor: Alışılmadık, utanç verici ve üzücü

MUNDO DEPORTIVO: SIRA DIŞI! ANKARAGÜCÜ BAŞKANI HAKEME YUMRUK ATTI

İspanya'dan Mundo Deportivo, Ankaragücü-Rizespor maçının ardından Halil Umut Meler'e yapılan saldırı için "Sıra dışı: Ankaragücü başkanı hakeme yumruk attı!" başlığını kullandı.

Haberde "Türk takımının başkanı Faruk Koca, takımının Rizespor'a karşı oynadığı maçın sonunda hakeme saldırmak için sahaya indi." ifadelerine yer verildi.

Avrupa basını Halil Umut Melere yapılan saldırıyı konuşuyor: Alışılmadık, utanç verici ve üzücü

DAILY MAIL: UTANÇ VERİCİ SAHNELER!

İngiltere'den Daily Mail, Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı manşete taşıdı.

"Ankaragücü başkanı Türkiye Süper Liginde Rizespor ile berabere kaldıktan sonra hakemin suratına yumruk attı, diğerleri de utanç verici sahnelerde hakemin kafasını tekmeledi" başlığı kullanılan haberin detayında şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

Türkiye Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün başkanı, takımının Rizespor ile berabere kaldığı maçın ardından sahaya girerek hakemin yüzüne yumruk attı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Halil Umut Meler, gözle görülür bir şekilde öfkeli olan Faruk Koca ile karşı karşıya geldi ve kameralara yansıyan görüntülerde hakeme yumruk attı.

Meler yere düştü ve ardından yüzünü korumaya çalışırken başka bir kişi tarafından tekmelendi. Uzaklaştırıldıktan sonra şişmiş bir gözle görüldü.

Avrupa basını Halil Umut Melere yapılan saldırıyı konuşuyor: Alışılmadık, utanç verici ve üzücü

 A BOLA: ANKARAGÜCÜ BAŞKANI HAKEME SALDIRDI

Portekiz'den A Bola, "Maçın bitiş düdüğünün hemen ardından, Ankaragücü Başkanı Koca hakeme dönerek bir açıklama istedi. Görüntüler diyaloğa yeniden döndüğünde Faruk Koca'nın Halil Meler'e saldırdığı görülüyor." ifadelerine yer verdi.

SO FOOT: GERGİN MAÇIN ARDINDAN BAŞKAN HAKEME SALDIRDI

Fransız basınından So Foot, Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı "Ankaragücü başkanı gergin geçen Rizespor maçının ardından hakeme vurdu" başlığıyla okuyucularına aktardı.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

Türkiye'de şaşırtıcı bir sahne. Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan, her iki tarafın da oyunda 10 kişi kaldığı ve konuk ekibin son anlarda eşitliği sağladığı gergin maçın ardından, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca bitiş düdüğüyle birlikte sahaya inerek orta hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Düzenli olarak Avrupa kupası maçlarını yöneten 37 yaşındaki hakem, Ankaragücü yetkililerinden oluşan kalabalığın ortasında yere yığıldı.

FOOT MERCATO: ANKARAGÜCÜ BAŞKANI MELER'E VURDU

Fransa'dan Foot Mercato, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı manşete taşıdı. Haberde "Ankara'daki maç çalkantılı bitti. Türkiye'nin başkentinde MKE Ankaragücü, geç gelen golün ardından Rizespor'la berabere kaldı. Bu, affedilmezlikle sonuçlanan acımasız bir sonuçtu. Başkent kulübünün başkanı Faruk Koca, 50. dakikada bir oyuncusunun oyundan atılmasının ardından Halil Umut Meler'in hakem kararlarına çok kızdı. Öfkeden deliye dönmüş bir halde maçın sonunda hakeme doğru koştu. Birkaç çalışanı tarafından engellenmesine rağmen Koca hakeme doğru ilerledi ve ona yumruk atarak yere düşürdü." denildi.

L’EQUIPE- ANKARAGÜCÜ'NDE BAŞKAN HAKEMİ AĞIR ŞEKİLDE DÖVDÜ

Rizespor'un son dakikada (1-1) beraberliği getiren golün ardından öfkelenen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yere düştüğünde de kişiler tarafından tekmelendi. Ankaragücü ile Rizespor arasında Pazartesi günü oynanan Süper Lig karşılaşması dramatik bir sahneyle sona erdi (1-1). 97. dakikada eşitliği bozan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yere yığılan Türk hakem daha sonra çok sayıda kişi tarafından tekmelendi.

OJOGO - TÜRK FUTBOLUNDA ŞOK: HAKEM, BAŞKAN TARAFINDAN YUMRUKLANDI

Bunlar Türkiye'den bize ulaşan şok edici görüntüler. Portekizli Pedrinho'nun oynadığı Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor ile 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından hakem Halil Umut Meler'e yumrukla saldırdı.

BILD - TÜRKİYE’DE SKANDAL

Türkiye'de skandal... Kulüp patronu hakemi dövdü. Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan Süper Lig maçında (1:1) hakem Halil Umut Meler'e (37) çirkin bir saldırı gerçekleşti. Maçın bitiş düdüğünün ardından Ankaragücü kulüp başkanı Faruk Koca (59) sahaya koştu ve hakemin yüzüne yumruk attı. Hakem yerde yatarken, diğer iki kişi kafasına tekme attı. Hakeme korkakça saldırı...

TUTTOSPORT - TÜRKİYE ŞOKTA: KULÜP BAŞKANI HAKEME YUMRUK VE TEKME ATTI

Halil Umut Meler, Rizespor karşılaşması sonunda Ankaragücü'nün Başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğradı. Birkaç saat önce Türkiye’nin başkentinde yaşananlar sansasyoneldi. Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1'lik skorla sona eren maç sonunda ev sahibi kulübün başkanı Faruk Koca, hakeme benzeri görülmemiş sert bir şekilde saldırdı.

ONEFOOTBALL - ANKARAGÜCÜ - RİZESPOR KARŞILAŞMASININ ARDINDAN KULÜP BAŞKANI HAKEME SALDIRDI

Ev sahibi Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Ankaragücü’nde başkan, FIFA hakemi Halil Umut Meler'e saldırdığı görüntüler internette ortaya çıktı. Faruk Koca, maçın bitiş düdüğü çaldıktan sonra hakeme yumruk atarken, büyük bir oyuncu ve personel grubu hakemin etrafında toplandı. Maçın bitiş düdüğünün çalmasından hemen sonra Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın sahaya çıkıp hakemle yüzleşmesi ortalığı karıştırdı. Koca'nın hemen Meler'in yanına koştuğu ve hiç tereddüt etmeden hakemin suratına yumruk attığı açıkça görüldü. Hakem yere yığılırken, bazı personeller onu daha fazla saldırıdan korumak için etrafını sardı. Ancak hakem yerdeyken tekmelendi.

DAILY RECORD - TÜRK HAKEM, BAŞKAN TARAFINDAN YUMRUKLANDI

Süper Lig karşılaşması kaosa sürüklenirken Türk hakem, Ankaragücü başkanı tarafından yumruklandı ve hakem yere düşürüldü. Halil Umut Meler, Rizespor'a karşı oynanan dramatik maçın ardından yaşanan çirkin olaylarda saldırıya uğradı. Süper Lig karşılaşması kaosa sürüklenirken Türk hakem Ankaragücü Başkanı tarafından yumruklandı ve hakem yere atıldı. Halil Umut Meler, Rizespor karşısında dramatik bir finalin ardından yaşanan çirkin olaylarda saldırıya uğradı. Bu olay bitiş düdüğünün ardından büyük bir tepkiye yol açtı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca sahaya girdi ve düdük çalan Halil Umut Meler'in sol gözüne sağ eliyle bir yumruk vurdu. Hakem çime çarptıktan sonra bile, başkan ve başka bir kulüp yetkilisi olduğu anlaşılan kişi kendini korumaya çalışırken tekmelendi.

EUROFOOT - HAKEM DEFALARDA TEKMELENDİ VE GÖZÜNDEN AĞIR YARALANDI

Ankaragücü-Rizespor arasındaki Süper Lig karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'in yüzüne yumruk atıldı. Ayrıca yerdeyken defalarca tekmelendi ve gözünden ağır yaralandı.