Futbol Avrupa Ligi'nde Atilla Karaoğlan az daha kural hatası yapıyordu!

Avrupa Ligi'nde Atilla Karaoğlan az daha kural hatası yapıyordu!

15.12.2023 - 11:26 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda son maçlar oynandı. Rennes ile Villarreal kritik maçta karşı karşıya gelirken hakem Atilla Karaoğlan'ın VAR uyarısıyla kararını değiştirdiği pozisyon dikkat çekti.

Avrupa Liginde Atilla Karaoğlan az daha kural hatası yapıyordu

UEFA Avrupa Ligi F Grubu son hafta karşılaşmasında Rennes sahasında konuk ettiği Villareal'e 3-2 mağlup oldu. Mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetti.

Haberin Devamı

Villareal'e galibiyeti getiren golleri 35. dakikada Gerard Moreno, 62. dakikada Ilias Chakkour ve 80. dakikada Dani Parejo, Rennes'in gollerini 37. dakikada Lorenz Assignon ve 79. dakikada Ludovic Blas kaydetti.

90+12'DE İLGİNÇ GOL
6 dakika uzatma verilen maçta Rennes, 90+12. dakikasında ilginç anlar yaşandı. Le Fee'nin kullandığı serbest vuruşta top direğe çarpıp sağ kanada açıldı. Tekrar topla buluşan Le Fee bekletmeden ceza alanına gönderdi. Assignon, rakipten sekip önünde kalan topu ağlarla buluşturdu. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan golü verdi.

1/3

2/3

3/3

VAR UYARDI
VAR hakemi Massimiliano Irrati'nin uyarısıyla Karaoğlan kenara geldi. Ağlara giden bu top, serbest vuruşu kullanan oyuncunun direkten dönen topa kimsenin müdahalesi olmadan tekrar dokunması nedeniyle gol değeri kazanmadı. Karaoğlan gol kararını iptal etti.

Haberin Devamı

STEPHAN: KURALI YENİ ÖĞRENDİM
Rennes Teknik Direktörü Julien Stephan, "Ben de kuralı yeni öğrendim. Penaltılar için böyle bir kural olduğunu biliyordum ama serbest vuruşlar için böyle bir kural olabileceğini tahmin etmiyordum. Sert bir duygusal geçiş oldu bizim açımızdan" dedi.

BERTUĞ 69 DAKİKA OYNADI
Rennes'te Milli oyuncumuz Bertuğ Yıldırım, 69 dakika sahada kaldı. Rennes bu mağlubiyetle 12 puanda kalıp grubu ikinci bitirirken, Villarreal ise 13 puana yükseldi ve gruptan birinci çıktı.

Yazarlar