Kayserispor Barcelona'nın yeni yıldızı Emre Demir sitem etti! 'Kulüp içinde farklı bir tavır oluştu'

Barcelona'nın yeni yıldızı Emre Demir sitem etti! 'Kulüp içinde farklı bir tavır oluştu'

09.06.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir açıklamalarda bulundu. La Liga devinin geçtiğimiz sezon transfer etmesine rağmen, 1 yıl boyunca Kayserispor'da kalan 18 yaşındaki oyuncu sitem dolu ifadeler kullandı.

Barcelonanın yeni yıldızı Emre Demir sitem etti Kulüp içinde farklı bir tavır oluştu

Barcelona'nın Kayserispor'dan kadrosuna kattığı Emre Demir sezonun tamamlanmasının ardından suskunluğunu bozdu. 18 yaşındaki on numara transfer süreci, Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılması ve geride kalan sezonla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan Emre Demir sitem etti.

Haberin Devamı

BARÇA 2 MİLYON EURO ÖDEDİ

Kuvayimilliye Spor altyapısında yetişen Emre Demir, 2012-2013 sezonunda Kayserispor'a transfer oldu. Sarı-kırmızılı takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki oyuncu için Barcelona, 2022-2023 sezonundan geçerli olmak üzere Kayserispor'la transfer için anlaştı. La Liga devi, Emre Demir için sarı-kırmızılılara 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Barcelonanın yeni yıldızı Emre Demir sitem etti Kulüp içinde farklı bir tavır oluştu

7 MAÇTA OYNADI

18 yaşındaki on numara geride kalan sezonda forma savaşında oldukça uzak kaldı. Hikmet Karaman genç oyuncuyu 7 maçta kullandı. Emre Demir bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Genç futbolcu takım arkadaşlarına 1 asist yaptı. Emre Demir, Kayserispor'da geçen sezon toplam 259 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

2027'YE KADAR İMZALADI

18 yaşındaki oyuncunun Barcelona B takımında forma giyeceği öğrenildi. Tecrübeli futbolcu, La Liga deviyle 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı. Barcelona, Emre Demir'in serbest kalma bedelini 400 milyon euro olarak açıkladı.

Barcelonanın yeni yıldızı Emre Demir sitem etti Kulüp içinde farklı bir tavır oluştu

İSPANYOLLAR MANŞETE TAŞIMIŞTI

Emre Demir'in Barcelona'ya transfer olmasını İspanyol basınının dikkatini çekti. El Mundo Deportivo, 18 yaşındaki oyuncuyla ilgili "Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olan Barcelona'ya gelerek rüyasını gerçekleştiren Emre'nin 14 sırt numarası ve rüzgarda savrulan yarım saç modeli ile efsanevi futbolcu Johan Cruyff'un stilini hatırlattı" ifadelerini kullandı.

"ÜLKEMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM"

18 yaşındaki oyuncu Barcelona'ya transfer sürecini ilk kez anlattı. Emre Demir transfer sürecinin ardından La Liga devini daha yakından takip ettiğini belirterek, ""Kalan aylar hep düşünceyle geçti. Oranın çok zor olduğunu biliyorum. Hem dil, hem de saha içi durumlarını biliyorum. Orada kalıcı olmak istiyorum. Barcelona, menajerimle sürekli görüşüyor. Şu durumda ben de ondan bilgi alıyorum. Barcelona'ya gideceğim için çok heyecanlıyım. Transfer sonrası daha farklı izlemeye başladım. Kendimi de sahaya koyarak izledim. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" diye konuştu.

Barcelonanın yeni yıldızı Emre Demir sitem etti Kulüp içinde farklı bir tavır oluştu

"MESSİ'NİN GİDİŞİ BENİ ÜZDÜ"

Haberin Devamı

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılmasının ardından üzüldüğünü dile getiren Emre Demir, "Küçüklüğümden beri hayalim orada olmaktı. Messi'nin gidişi beni üzdü. Orada onunla beraber oynamak istiyordum. Çok küçük yaşımda Barcelona'ya gitmiştim ama imzayı İstanbul'da atmıştım. Henüz Barcelona'ya gitmedim" dedi.

"KENDİ DEĞERİMİN BİLİNCİNDEYİM"

Barcelona'nın Emre Demir'le yaptığı anlaşmaya 400 milyon euroluk serbest kalma bedeli maddesi eklemesiyle ilgili genç futbolcu, "Kayserispor'a 2 milyon euro kazandırdım. Barcelona tarafından 400 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi koyuldu. Bu bana bir moral oldu. Kendi değerimin bilincindeyim. Bunu koymaları benim ne kadar değerli olduğumu gösterdi" ifadelerini kullandı.

Barcelonanın yeni yıldızı Emre Demir sitem etti Kulüp içinde farklı bir tavır oluştu

"FARKLI BİR TAVIR OLUŞTU"

La Liga devinin kendisinin oynatılmasını istediği için Kayserispor'da kaldığını ifade eden Emre Demir, sarı-kırmızılı kulübe sitem etti. Genç futbolcu geçtiğimiz sezonu, "Barcelona benim oynamamı daha çok istiyordu. İmzayı attıktan sonra kulüp içinde farklı bir tavır oluştu bana. Oynatılmadım, Hatta oynasam, Kayserispor ekstra bonus kazanacaktı. Neden oynatılmadığımı da bilmiyorum. Oynamayı çok istiyordum ama bana o şansı vermediler. Sezon içerisinde 1-2 sakatlık yaşadım. Barcelona'da temaslı oyun olacağını biliyorum. Oraya çok hazır gitmek için çalışmalarımı sürdürüyorum" diye özetledi.

Haberin Devamı

Kevin De Bruyne'nin City formasıyla attığı en iyi goller