Galatasaray Bayern Münih'te Sacha Boey depremi! Açıklama geldi

Bayern Münih'te Sacha Boey depremi! Açıklama geldi

20.03.2024 - 17:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan yüksek bir bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey sakatlık şoku yaşıyor. Alman kulübünden konuyla ilgili açıklama geldi.

Bayern Münihte Sacha Boey depremi Açıklama geldi

Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Sacha Boey, yeni takımında beklenilen çıkışı sergileyemedi. Bundesliga'da iki maçta forma giydikten sonra sakatlanan Fransız sağ bek yeniden sakatlandı.

Haberin Devamı

BİRKAÇ HAFTA YOK
Bayern Münih, Sacha Boey'in sol arka uyluğunda kas yırtığı meydana geldiğini ve oyuncunun birkaç hafta forma giyemeyeceğini açıkladı.

ALMAN BASININDA ELEŞTİRİ
Geçtiğimiz günlerde Alman basınında yer alan haberlere göre 23 yaşındaki futbolcunun Bayern Münih'e uygunluğu kulüp içinde sorgulanır oldu. Oyuncunun hızı ve temposundan memnun olunduğu ancak teknik ve taktik açıdan yetersiz göründüğü belirtildi.

Sacha Boey'in şu ana kadar Bayern Münih'te kalitesini gösteremediği ve kulüp içinde oyuncunun takıma uygunluğu konusunda şüpheler oluştuğu ifade edildi. Bu durumun, futbolcunun Bavyera ekibindeki süresini kısaltabileceği savunuldu.

Bayern Münihte Sacha Boey depremi Açıklama geldi

Fransız futbolcuya, gelecek sezon takımdaki futbolcular ile gireceği forma rekabetinde fazla şans tanınmadı. Joshua Kimmich, Noussair Mazraoui, Konrad Laimer ve Leverkusen'deki kiralık döneminden Bayern'e dönecek Josip Stanisic gibi isimler arasında işinin zor olacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

KİRALIK İMASI
Sacha Boey'in Münih'teki süresinin yakında sona ermesi 'oldukça muhtemel' olarak değerlendirildi, kırmızı-beyazlıların formasını altı ay giydikten sonra başka bir takımın yolunu tutabileceği ima edildi.

Bayern Münihte Sacha Boey depremi Açıklama geldi

Sacha Boey Bayern Münih'ten ayrılması durumunda sarı-kırmızılılara bir kez daha para kazandıracak. Transfer sürecinde Galatasaray'dan yapılan açıklamada, futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda Bayern'in gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını sarı-kırmızılılara ödeyeceği duyurulmuştu.

Yazarlar