Beşiktaş Beşiktaş, Al-Musrati'nin bonservisini aldı! Transferin maliyeti KAP'a bildirildi

Beşiktaş, Al-Musrati'nin bonservisini aldı! Transferin maliyeti KAP'a bildirildi

13.02.2024 - 18:50 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Braga'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Al-Musrati'nin bonservisinin 11 milyon euro karşılığında alındığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş, Al-Musratinin bonservisini aldı Transferin maliyeti KAPa bildirildi

Beşiktaş'ın transferin son gününde Braga'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Al-Musrati'nin kalıcı transferi için KAP'a açıklama yapıldı. Siyah-beyazlılar, Al-Musrati'nin bonservisi için Braga'ya 11 milyon euro ödeme yapılacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

SC Braga Kulübü'nden 2023-2024 sezonu 2. transfer tescil döneminde altı aylığına geçici transferi gerçekleşmiş olan profesyonel futbolcu Almoatasembellah Ali Mohamed Al Musrati'nin 30.06.2027 tarihine kadar kalıcı transfer hakları kulübümüz tarafından 11.000.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile de 30.06.2027 tarihine kadar anlaşmaya varılmıştır.

KULÜP TARİHİNİN EN PAHALI TRANSFERİ

Siyah-beyazlılar, böylelikle Libyalı orta saha ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Orta saha oyuncusu böylece kendisiyle aynı gün 10 milyon euro karşılığında transfer edilen Ernest Muçi'yi geride bırakarak Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi oldu.

KAYSERİ'DE SİFTAH YAPTI

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Braga'dan kadrosuna kattığı Al-Musrati, siyah-beyazlı takım ile ilk maçına Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada çıktı. 27 yaşındaki Libyalı defansif orta saha, Kayseri'de 66. dakikada Cenk Tosun'un yerine oyuna dahil oldu.

Yazarlar