Beşiktaş Beşiktaş, Fabio Borini için gözünü kararttı! Son teklif para artı yıldız oyuncu

Beşiktaş, Fabio Borini için gözünü kararttı! Son teklif para artı yıldız oyuncu

04.03.2023 - 10:02 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı kulüp, Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Fatih Karagümrük'ün yıldızı için girişimlerini sürdürüyor. Yönetim, İtalyan futbolcu için teklifini artırdı.

Beşiktaş, Fabio Borini için gözünü kararttı Son teklif para artı yıldız oyuncu

Ara transfer döneminin bitimine saatler kala Beşiktaş'ta çalışmalar hız kazanmış durumda. Siyah-beyazlılar, gündeminde yer alan yıldız oyuncunun transferini bitirmek adına yeni bir teklifle kulübünün kapısını çaldı.

Haberin Devamı

GHEZZAL İÇİN SEFERBERLİK

Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam eden Beşiktaş’ta tedavisi devam eden Ghezzal’in haftaya oynanacak Başakşehir maçına yetişmesi için çaba harcanıyor. Başkent ekibiyle oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı taktik çalışmayla devam eden siyah-beyazlılar, bugünkü antrenmanın ardından kampa girecek.

Beşiktaş, Fabio Borini için gözünü kararttı Son teklif para artı yıldız oyuncu

YENİ TRANSFERLER İLK 11'E

Teknik direktör Şenol Güneş’in, son Antalyaspor maçına göre büyük değişiklikler yapması bekleniyor. Deneyimli hocanın ara transfer döneminde takıma katılan isimlerden Maxim ile Omar Colley’i ilk kez Ankaragücü önünde sahaya süreceği öğrenildi. Erteleme maçında kadroda olmadıkları için oynayamayan ve ilk kez forma giyecek bu iki futbolcunun yanı sıra Aboubakar ile Hadziahmetovic de 11’e dönecek.

Haberin Devamı

GENÇLER FORMA BEKLİYOR

Antalyaspor ile oynanan erteleme maçında bu sezon ilk kez resmi olarak Beşiktaş A takımı forması giyen Semih Kılıçsoy’un başarılı futbolu, alt yapıdan yetişen gençleri bir kez daha göz önüne getirdi. Beşiktaş’ın çok şey beklediği diğer isim ise Demir Ege Tıknaz... Orta sahanın merkezinde, top hakimiyle ön plana çıkan Ege, şanssız bir sakatlık nedeniyle bu sezon çok fazla forma giyemedi. Henüz yeni yeni futbola adapte olmaya çalışan oyuncu da A takımda kendini göstermek için çalışacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in, Berkay’ı sadece antrenmanlarda değil, milli takımlardaki maçlarında da izlettirdiği, ancak henüz kadro için yeterli bulmadığı öğrenildi. 

Beşiktaş, Fabio Borini için gözünü kararttı Son teklif para artı yıldız oyuncu

BORINI İÇİN SON ATAK

Kara Kartal, ara transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala çalışmalarına hız verdi. Siyah-Beyazlı yönetim, Karagümrük’ten Fabio Borini’yi kadrosuna katmak için temaslarına devam ediyor. İdareciler, yeni bir teklifle İstanbul ekibinin kapısını çaldı.

FORMA GİYMEYE SICAK

Beşiktaş’ın bu doğrultuda son olarak Borini için Karagümrük’e Kevin N’Koudou artı 2 milyon Euro teklif ettiği kaydedildi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Borini, Beşiktaş forması giymeye olumlu bakıyor. N’Koudou da kariyerine İstanbul’da devam edeceği için bu takasa yeşil ışık yakmış durumda... Ara transfer penceresinin bitimine saatler kala Kara Kartal, operasyonu tamamlamak istiyor. 

Haberin Devamı

 

 

Yazarlar