Galatasaray Galatasaray'dan son gün sürprizi! İşte yeni transfer planı

Galatasaray'dan son gün sürprizi! İşte yeni transfer planı

04.03.2023 - 07:40 | Son Güncellenme:

Transferde büyük ses getiren hamlelere imza atan Galatasaray, yıldız futbolcu için yeniden harekete geçti. Sarı-kırmızılı ekibin bugün ve yarın bir kez daha görüşmeler için masaya oturması bekleniyor.

Galatasaraydan son gün sürprizi İşte yeni transfer planı

Süper Lig lideri ve transfer şampiyonu Galatasaray'da büyük hareketlilik yaşanıyor. Sezon başından beri yıldız oyuncuları kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.

Haberin Devamı

GASTON SİLVA GÜNDEMDE

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Meksika temsilcisi Puebla'da forma giyen 28 yaşındaki Uruguaylı sol bek oyuncusu Gaston Silva'yı yeni sezon için kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Galatasaraydan son gün sürprizi İşte yeni transfer planı

3 YILLIK SÖZLEŞME

İtalyan basınında yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, 30 Haziran 2023'e kadar kontratı bulunan futbolcu ile yakından ilgileniyor. Sarı-Kırmızılılar'da Fernando Muslera ve Lucas Torreira'nın da vatandaşı olan futbolcuya Galatasaray'ın 3 yıllık sözleşme teklif etmeyi planladığı öne sürülüyor.

1 YABANCI FAZLADAN

Bu sezon 27 maçta 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koyan Uruguaylı futbolcu daha önce Independiente ile Copa Sudamericana'yı kazanmıştı. Hatırlanacağı üzere Galatasaray bu bölge için son olarak Hatayspor'da oynayan Sam Adekugbe'yi transfer etmişti. Cimbom, Hatayspor'dan transfer ettiği Kanadalı kanat oyuncusuyla sahada 1 yabancı oyuncu fazladan oynatabilecek.

Haberin Devamı

HEDEFTEKİ YILDIZ İSİM

Türkiye'de uzatmalı ara transferin kapanmasına artık sayılı saatler kala, Galatasaray flaş bir operasyon için kolları sıvamış durumda. Şu ana kadar birçok dünya yıldızıyla görüşen Sarı-Kırmızılılar, son iki günde orta sahaya takviye planı üzerine yoğunlaşacak. Hedefteki 1 numaralı isim PSG'nin 25 yaşındaki futbolcusu Renato Sanches.

Galatasaraydan son gün sürprizi İşte yeni transfer planı

TEKLİFİN DETAYLARI

Mevcut kadrosunda Sergio Oliveira dışında 8 numarası olmayan Okan Buruk, Sanches'in iki yönlü oyun stiliyle takımdaki derinliği artıracağı inancına sahip. PSG ile yapılan bir önceki görüşmesi olumsuz sonuçlanan Galatasaray Yönetimi ise Portekizli yıldızı bu kez de satın alma opsiyonu olmadan kiralamaya çalışacak.

MİLLİ TAKIMI İSTİYOR

Ara transferde kadrosunu Nicolo Zaniolo, Kaan Ayhan ve Sam Adekugbe gibi isimlerle güçlendiren Galatasaray, Renato Sanches'i de renklerine bağlaması halinde çifte kupalı şampiyonluk hedefi doğrultusunda kritik bir adım daha atmış olacak. PSG'nin sezon başında Lille'den 15 milyon Euro karşılığında transfer ettiği, ancak Fransa'da umduğunu bulamayan Sanches de Portekiz Milli Takımı'ndaki formasını yeniden kazanmak için düzenli şekilde oynamak istiyor. Sarı-Kırmızılılar da bunu fırsata çevirip, genç orta sahayı kiralamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan son gün sürprizi İşte yeni transfer planı

3 BÜYÜK TRANSFER YAPTI

Kariyerine Benfica altyapısında başlayan Renato Sanches, henüz 19 yaşında 35 milyon Euro'ya Bayern Münih'e transfer oldu. Alman devinin 1 sene sonra 1 sezonluğuna 8.5 milyon Euro'ya Swansea'ye kiraladığı Portekizli futbolcu, 22 yaşına geldiğinde 20 milyon Euro'ya Lille'e imza attı. 3 yıl boyunca Lille'de forma giyen Sanches, bu sezon başında 15 milyon Euro'ya PSG'ye transfer oldu. Ligde 14 maçta 417 dakika şans bulabilen Sanches, 2 gol atmayı başardı. Portekizli futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçta 140 dakika, Fransa Kupası'nda da 1 maçta 59 dakika forma giydi.

Yazarlar