Dünyadan Futbol Beşiktaş derken sürpriz tercih! Yeni rotası Suudi Arabistan

Beşiktaş derken sürpriz tercih! Yeni rotası Suudi Arabistan

23.08.2023 - 19:14 | Son Güncellenme:

Arsenal'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nicolas Pepe'nin Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia ediliyordu. Yıldız futbolcunun yeni adresinin Suudi Arabistan olacağı öne sürüldü.

Beşiktaş derken sürpriz tercih Yeni rotası Suudi Arabistan

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunduğu iddia edilen Nicolas Pepe konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Arsenal'dan ayrılmaya sıcak bakan Fildişi Sahilli futbolcunun muhtemel yeni adresinin Suudi Arabistan olabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Fransız basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre; Arsenal ile sözleşmesini feshetmek için görüşmelerini sürdüren Nicolas Pepe'ye Suudi Arabistan'dan talip çıktı. 28 yaşındaki oyuncu için transfer teklifinin kısa süre içerisinde geleceği belirtildi.

Beşiktaş derken sürpriz tercih Yeni rotası Suudi Arabistan

Beşiktaş'ın 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu Nicolas Pepe bu teklifi kabul etmemişti. Arsenal'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli futbolcunun Suudi Arabistan'a transfer olmaya sıcak bakabileceği vurgulandı.

Nicolas Pepe'nin güncel piyasa değeri 18 milyon euro. Stade Poitevin altyapısında futbola başlayan tecrübeli futbolcu daha sonra Angers, US Orleans ve Lille formaları giydi. Arsenal, 2019-2020 sezonu başında Nicolas Pepe için 80 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Beşiktaş derken sürpriz tercih Yeni rotası Suudi Arabistan

Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 37 maçta şans bulan 28 yaşındaki oyuncu, 10 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar