Beşiktaş Beşiktaş - Galatasaray derbisinde tansiyon yükseldi! Cenk Tosun ve Kerem Demirbay tartıştı

Beşiktaş - Galatasaray derbisinde tansiyon yükseldi! Cenk Tosun ve Kerem Demirbay tartıştı

03.03.2024 - 19:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı konuk etti. Dev derbinin 30'uncu dakikasında saha içinde tansiyon yükseldi.

Beşiktaş - Galatasaray derbisinde tansiyon yükseldi Cenk Tosun ve Kerem Demirbay tartıştı

Beşiktaş, Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'ndaki müsabakaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Karşılaşma Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle devam ederken saha içerisinde tansiyon yükseldi. Mücadelenin 30'uncu dakikasında Galatasaray'ın sol kanattan kazandığı köşe vuruşunda topun başına Kerem Demirbay geçti.

Kerem Demirbay köşe vuruşunu kullanmaya hazırlanırken tribünlerden sahaya yabancı maddeler atıldı. Maçın hakemi Halil Umut Meler, Kerem Demirbay'ı yanına doğru çağırdı.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Cenk Tosun, Kerem Demirbay'ın köşe vuruşunu kullanmaması sonrası rakibine tepki gösterdi. Bu sırada Kerem Demirbay ile Cenk Tosun arasında gerilim yaşandı.

Kerem Demirbay ile Cenk Tosun arasındaki tartışmada itişmeler yaşanırken diğer futbolcular da aynı bölgeye geldi. Barış Alper Yılmaz'la konuşan Cenk Tosun daha sonra Lucas Torreira'yla da pozisyonu tartıştı.

Haberin Devamı

Tansiyonun normale dönmesin ardından stadyumda anons yapıldı. Kerem Demirbay kazanılan köşe vuruşunu kullandıktan sonra oyun yeniden başladı.

BARIŞ ALPER VE COLLEY TARTIŞTI

Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında Beşiktaş lehine verilen aut kararı sonrası saha içerisinde bir kez daha tansiyon yükseldi. Omar Colley topu elinden bırakmayan Barış Alper Yılmaz ile tartıştı.

Pozisyonu yakından takip eden Halil Umut Meler yaşanan gerilim sonrası iki futbolcuyu ayıran isim oldu.