Beşiktaş Dev derbide tribünler karıştı! Halil Umut Meler yardımcısını yanına çağırdı

Dev derbide tribünler karıştı! Halil Umut Meler yardımcısını yanına çağırdı

03.03.2024 - 20:33 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray'ı konuk etti. Tüpraş Stadyumu'ndaki karşılaşmanın ikinci yarısında yaşananlar dikkat çekti.

Dev derbide tribünler karıştı Halil Umut Meler yardımcısını yanına çağırdı

Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'ndaki karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çaldı. Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy üstlendi.

Haberin Devamı

Müsabakanın 53'üncü dakikasında Cenk Tosun, Derrick Köhn ile girdiği ikili mücadele sırasında yerde kaldı. Cenk Tosun bu pozisyon sonrası hakemden penaltı bekledi.

Müsabakanın hakemi Halil Umut Meler bu pozisyonda oyunu devam ettirdi. Oyun durakladıktan sonra VAR'dan herhangi bir uyarı gelmedi. Halil Umut Meler'in devam kararı sonrası Cenk Tosun çok sinirlendi. Halil Umut Meler, Cenk Tosun'un itirazları devam edince sarı kartına başvurdu.

YARDIMCISINI YANINA ÇAĞIRDI

Karşılaşmanın 58'inci dakikasında tribünden atılan bir yabancı madde Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a isabet etti. Barış Alper Yılmaz kendisine gelen yabancı madde sonrası yerde kaldı.

Maçın hakemi Halil Umut Meler, yabancı madde atılan bölgedeki yardımcı hakemini yanına çağırdı. Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Halil Umut Meler'in bu hamlesi sonrası itirazlarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın kaptanı Necip Uysal tribünlerden sakin olmalarını istedi. Stadyumda yapılan anonsun ardından müsabaka kaldığı yerden yeniden başladı.