Dünyadan Futbol Beşiktaş için İstanbul'a gelmiş, geri dönmüştü! Lyanco'ya sürpriz talip çıktı

Beşiktaş için İstanbul'a gelmiş, geri dönmüştü! Lyanco'ya sürpriz talip çıktı

27.08.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ile transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a gelen Brezilyalı stoper Lyanco, sağlık raporları nedeniyle geri gönderilmişti. Tecrübeli oyuncuya sürpriz bir takımın talip çıktığı iddia edildi.

Beşiktaş için İstanbula gelmiş, geri dönmüştü Lyancoya sürpriz talip çıktı

Southampton'ın Brezilyalı savunmacısı Lyanco, Beşiktaş ile transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a gelmişti. 26 yaşındaki savunmacı ardından sağlık raporlarındaki risk nedeniyle Southampton'a geri dönmüştü.

Haberin Devamı

Lyanco ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını Brezilyalı stopere Avrupa devinin talip çıktığını duyurdu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Beşiktaş için İstanbula gelmiş, geri dönmüştü Lyancoya sürpriz talip çıktı

CHAMPIONSHIP'TE ŞANS BULAMADI

Brezilyalı stoper Lyanco bu sezon Southampton'da 1 resmi maçta forma şansı buldu. Tecrübeli savunmacı, Championship'te ise henüz süre alamadı. Lyanco'nun Southampton ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Brezilyalı stoperin güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

CELTIC TALİP

İngiliz basınında yer alan habere göre; Southampton forması giyen Lyanco'ya İskoçya ekibi Celtic talip oldu. İskoç temsilcisinin Brezilyalı stoperi kadrosuna dahil etmek istediği aktarıldı.

Yazarlar