Beşiktaş Beşiktaş, İngiliz yıldızın transferini bitiriyor! 24 saat içerisinde İstanbul'da

Beşiktaş, İngiliz yıldızın transferini bitiriyor! 24 saat içerisinde İstanbul'da

07.08.2023 - 16:51 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş önderliğinde çalışmalarına ara vermeyen Beşiktaş'ın transfer gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İngiliz yıldız Beşiktaş için İstanbul'a geliyor. İşte detaylar....

Beşiktaş, İngiliz yıldızın transferini bitiriyor 24 saat içerisinde İstanbulda

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrosunu güçlendirmek için yıldız bir isimle takviyede bulunmayı hedefleyen siyah-beyazlılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcu, Beşiktaş'a transferini tamamlamak için İstanbul'a geliyor.

AYRILIKLAR YAŞANDI

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği oyuncularla sezon başında yollar ayrıldı. Siyah-beyazlılar bu süreçte tek bonservis gelirini Romain Saiss'ten elde etti. Katar ekibi Al Sadd, Faslı stoper için 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Beşiktaş, İngiliz yıldızın transferini bitiriyor 24 saat içerisinde İstanbulda

Siyah-beyazlılarda sözleşmesi sona eren Welinton, Georges Kevin N'Koudou, Muhayer Oktay ve Atiba Hutchinson ile yollar ayrıldı. Kiralık sözleşmeleri sona eren Dele Alli, Tayfur Bingöl ve Alexandru Maxim takımlarına geri döndü. Nathan Redmond, Burnley'e transfer oldu.

TRANSFERLER ART ARDA

Beşiktaş, TFF 2. Lig ekibi Somaspor'dan Emrecan Bulut'la kadrosunu güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, 20 yaşındaki sol kanat için ödenen bonservis bedelini açıklamadı. Süper Lig devi genç oyuncuyla 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlıların ikinci hamlesi Daniel Amartey oldu. Leicester City'den ayrılan başarılı stoperle 30 Haziran 2026'ya kadar anlaşma sağlandı. Daniel Amartey'in güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

Beşiktaş, İngiliz yıldızın transferini bitiriyor 24 saat içerisinde İstanbulda

Siyah-beyazlılar, orta saha kurgusuna Lens'ten Jean Onana'yı dahil etti. Süper Lig devi, Kamerunlu oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Jean Onana'nın bonservisi için Lens'e 4 milyon 37 bin 500 euro bonservis bedeli ödendi. Beşiktaş'ta kanat rotasyonuna dahil edilen son isim Ante Rebic oldu. Tecrübeli oyuncuya imza parası olarak 280 bin euro ödendi. Ante Rebic'le 2 yıllık sözleşme imzalayan siyah-beyazlılar, Hırvat yıldızın senelik 2 milyon 500 bin euro garanti ücret alacağını duyurdu. Ante Rebic'e maç başı 10 bin euro ödeneceği kaydedildi.

BAŞKAN İNGİLTERE'YE GİTMİŞTİ

Onana, Amartey, Rebic gibi isimleri kadrosuna katan Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi bomba bir transfer için Londra'ya gitmişti. Liverpool’a veda eden ve bonservisi elinde olan İngiliz orta saha Alex Oxlade-Chamberlain, uzun süredir Beşiktaş’ın orta saha adayları arasında yer alıyordu.

Beşiktaş, İngiliz yıldızın transferini bitiriyor 24 saat içerisinde İstanbulda

Daha önce yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Liverpool sağlık kurulundan bile rapor istenmişti. Sky Sports'un geçtiği habere göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Liverpool ile sözleşmesi sona eren İngiliz yıldız Alex Oxlade-Chamberlain ile Londra'da bir otelde buluştu ve Beşiktaş'a gelmesi için ikna etmeye çalışmıştı.

Haberin Devamı

24 SAAT İÇERİSİNDE İSTANBUL'DA

İngiliz basınından Sky Sports, Alex Oxlade-Chamberlain'in 24 saat içinde Beşiktaş için Türkiye'ye geleceği haberini duyurdu.

Yazarlar