Fenerbahçe ÖZEL | Galatasaray'da sürpriz ayrılık ihtimali! Teklifler değerlendirilecek

ÖZEL | Galatasaray'da sürpriz ayrılık ihtimali! Teklifler değerlendirilecek

07.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yıldızlar Avrupa'dan devlerin radarına girdi. Sarı-kırmızılılarda maaş yükünü hafifletmek ve değerli oyunculardan para kazanabilmek adına olası ayrılık senaryoları belli oldu.

Süper Lig devi Galatasaray'da transferde son adımların atılması beklenirken, diğer taraftan da gidecek oyuncular konusunda önümüzdeki günlerde bir hareketlilik ihtimali doğdu. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden kurmayların 10 oyuncu hakkında gelebilecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Öte yandan sarı-kırmızılılarda Milot Rashica transferine de ağırlık verildi. İşte Galatasaray'da olası ayrılık senaryoları ve Kosovalı yıldızın transferinde son durum...

MILOT RASHICA HAFTASI

Galatasaray'da kurmaylar bu hafta içerisinde Milot Rashica transferine nokta koymayı amaçlıyor. Kosovalı futbolcu için pazarlıklarda önemli bir aşama yakalayan sarı-kırmızılıların bu transferi 6 milyon euroya bitirmek istediği öğrenildi.

Norwich City'nin Milot Rashica transferinde 12 milyon eurodan başladığı pazarlıklarda 8 milyon euroya kadar inmesi, bu konuda umutları da artırdı. Galatasaray ile Championship ekibi arasında bu hafta anlaşmanın sağlanması bekleniyor. 27 yaşındaki oyuncu, Norwich City'nin Championship'te oynadığı Hull City maçının kadrosuna alınmamıştı.

Haberin Devamı

ÖZEL | Galatasarayda sürpriz ayrılık ihtimali Teklifler değerlendirilecek

AYRILIK SENARYOLARI

Galatasaray bir taraftan transferde son adımlarını atmaya hazırlanırken, diğer taraftan da gidecek oyuncular konusunda  önümüzdeki günlerde bir hareketlilik bekleniyor. 

İşte olası ayrılık senaryoları:

ZANIOLO: 35 milyon euro çıkış maddesi bulunuyor. Newcastle ve Tottenham ile beraber PSG, Juventus ve Milan ile adı geçiyor. Transferin son gününe kadar da bu devam edecek gibi görünüyor.

NELSSON: Kalacak gibi gözükse de her an teklif gelmesi süpriz olmayacak. Ayrılığı için alternatif planlar yapıldı. Çıkış maddesi 25 milyon euro.

ÖZEL | Galatasarayda sürpriz ayrılık ihtimali Teklifler değerlendirilecek

OLİVEİRA: Portekizli oyuncunun 3 sene kontratı ve senelik 2 milyon 750 bin euro ücreti var. Teklifler değerlendirilecek.

MERTENS: Bir yıl daha kontratı bulunan 36 yaşındaki oyuncunun maaşı 4 milyon euro... Öneriler değerlendirilecek.

MİDTSJÖ: Başakşehir ve Verona istiyor. 

YUNUS AKGÜN: Nantes, Bordeaux ve Leicester’dan teklif aldı. Kiralık gidebilir.

ÖZEL | Galatasarayda sürpriz ayrılık ihtimali Teklifler değerlendirilecek

MORUTAN: Konyaspor, Palermo ve Sampdoria ilgileniyor. Kiralanacak. 

YUSUF DEMİR: Karagümrük ve Sivas başta olmak üzere birçok takım kiralamak istiyor.

BERKAN: Fransız ve İtalyan takımlarının radarında.  Nantes ve Genoa 5 milyon euroyu gözden çıkardı. 

TORREIRA: Napoli talip oldu. 15 milyon euro gözden çıkarıldığı iddia ediliyor.