Beşiktaş Beşiktaş revire döndü! 7 oyuncu Lugano maçında yok

Beşiktaş revire döndü! 7 oyuncu Lugano maçında yok

13.12.2023 - 13:33 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı takımda sakatlık kabusu devam ediyor .Kulüpten yapılan açıklamada 7 futbolcunun Lugano maçı kadrosunda yer almayacağı bildirildi.

Beşiktaş revire döndü 7 oyuncu Lugano maçında yok

Beşiktaş'ta kadro dışı kalanların yanı sıra 7 futbolcu da sakatlıkları sebebiyle Lugano maçında forma giyemeyecek. Necip Uysal'ın durumu ise maç saatinde belli olacak. 

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı ekip, Lugano ile oynayacakları UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında Mert Günok, Omar Colley, Gedson Fernandes, Ante Rebic, Arthur Masuaku, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç'ın forma giyemeyeceğini açıkladı. Necip Uysal için son kararın maç saatinde verileceği belirtildi.

İşte siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama: "Sol dizinde eklem içi sıvı artışı olan Mert Günok, sağ dizinde arka kapsüler yaralanması tedavisi devam eden Omar Colley, sol alt adale sakatlığından dolayı tedavisi süren ve ayak bileğinde bağ yaralanması olan Gedson Fernandes, besin zehirlenmesi ve gastroenterit nedeniyle tedavi altında olan Ante Rebic, sahaya dönüş çalışmalarına devam eden; Arthur Masuaku, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç, Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Lugano ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almayacaktır.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılarımızın dün gerçekleştirdiği antrenmanda sol alt baldır arka adalesinde (soleus) birinci derece yaralanma tespit edilen futbolcumuz Necip Uysal’ın durumu maç saatinde belli olacaktır."

İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosu

Beşiktaş revire döndü 7 oyuncu Lugano maçında yok

Yazarlar