Beşiktaş Beşiktaş, Valerien Ismael'i resmen KAP'a bildirdi!

Beşiktaş, Valerien Ismael'i resmen KAP'a bildirdi!

25.03.2022 - 09:08 | Son Güncellenme:

Beşiktaş kulübü Valerien Ismael'i resmen KAP'a bildirdi. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Ismael dün gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.

Beşiktaş, Valerien Ismaeli resmen KAPa bildirdi

Beşiktaş kulübü Valerien Ismael'i resmen KAP'a bildirdi. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, dün gece geç saatlerde teknik adam Manchester’dan havalanan uçak ile İstanbul’a geldi. Siyah-beyazlı kulübün yetkililerinin karşıladığı Ismael, kendisini bekleyen özel araç ile havaalanından ayrıldı.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMA
Siyah-beyazlı kulüp yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Valerien Alexandre Ismael ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

Valerien Ismael, daha önce Almanya ekiplerinden Wolfsburg, Avusturya takımlarından Lask Linz ve İngiltere’de de West Bromwich Albion ile Barnsley’i çalıştırmıştı.

İDMANA ÇIKACAK
Ismael bugün günün tek idmanı olan akşam antrenmanına takımın başında çıkacak. Önder Karaveli de, Valerien Ismael’in teknik ekibinde bu idmanda hazır bulunacak.

MAÇLARI SEYRETTİ
Siyah-beyazlı takımla daha önce de görüştüğü için bazı maçları seyretme fırsatı bulan Fransız teknik adamın İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

GOMEZ'İ ARADI, BİLGİ ALDI
Geçtiğimiz günlerde Valerien Ismael'in teklife 'Evet' demeden önce Wolfsburg'tan öğrencisi olan Beşiktaş'ın eski yıldızı Mario Gomez'i arayarak siyah-beyazlı kulüp ve İstanbul hakkında bilgi aldığı ve Gomez'in de etkisiyle kabul ettiği öğrenildi.

GOMEZ'DEN ISMAEL UYARISI
Sportif direktör Ceyhun Kazancı, anlaşma sağladığı Valerien Ismael Başkan Ahmet Nur Çebi'nin onayıyla Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olurken siyah beyazlıların eski yıldız golcüsü Mario Gomez Wolfsburg'tan teknik direktörü olan Valerien Ismael hakkında açıklama yaptı.

'İDMANLARI ÇOK AĞIRDIR'
Kendisinin eski Beşiktaş'ın yeni hocası Ismael hakkında konuşan Mario Gomez oyuncuları idmanları konusunda uyardı. Gomez: Valerien Ismael inanılmaz hırslı bir hocadır. Asla formda olmayan biri sahada forma şansı bulamaz ismi kim olursa olsun. İdmanları çok ağırdır futbolcular kendini şimdiden hazırlasın. Beşiktaş’ta güzel işler başaracağına eminim. Çünkü duygularıyla hırsıyla yaşıyor." dedi.

Michy Batshuayi'nin Antrenman Performansı

Yazarlar