Beşiktaş Beşiktaş yönetimi, Robert Skov'u radarına aldı

Beşiktaş yönetimi, Robert Skov'u radarına aldı

22.03.2024 - 15:58 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı yönetim, yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaş kurmaylarının, Danimarkalı kanat oyuncusu ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi, Robert Skovu radarına aldı

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kolları sıvayan Beşiktaşlı kurmayların gündeminde Danimarkalı kanat oyuncusu Robert Skov var. Sağ ve sol kanatta oynayabilen Skov'un Hoffenheim ile olan sözleşmesi haziran ayında sona eriyor. Bonservis ödemek zorunda olmayan Beşiktaş'ın oyuncunun menajeri ile iletişime geçtiği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

27 yaşında ve 1.85 boyunda olan Robert Skov'un güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro civarında. Danimarkalı futbolcunun 2020 yılındaki piyasa değeri ise 14 milyon Euro olarak gösteriliyordu. Bir kanat oyuncusuna göre teknik kapasitesi yüksek olan Skov 14 kez giydiği Danimarka Milli Takım forması ile 7 gol attı. Bu sezon Bundesliga'da ise 22 maçta Hoffenheim forması giydi. 3 gol atıp 3 de asist yaptı. 5 sezondur Hoffenheim'da forma giyen Skov ile eski takımı Kopenhag ile birlikte bazı Alman kulüplerinin ilgilendiği de gelen haberler arasında yer alıyor.