Beşiktaş Beşiktaş'a Hollanda'da kötü haber geldi! Kulüpten resmi açıklama

Beşiktaş'a Hollanda'da kötü haber geldi! Kulüpten resmi açıklama

06.01.2024 - 14:52 | Son Güncellenme:

Hollanda kulübü NAC Breda'dan Beşiktaş'a kötü haber geldi. Kulüp, siyah-beyazlılar için olumsuz olan kararını resmen açıkladı.

Beşiktaşa Hollandada kötü haber geldi Kulüpten resmi açıklama

Beşiktaş'ta teknik direktör çalışmaları kapsamında gözler Giovanni van Bronckhorst'a çevrilmiş durumda.  Ancak yardımcıları konusunda çalıştıkları kulüplerle görüşmeler henüz tamamlanmadı. NAC Breda'nın, teknik direktör Paul Van Gastel’in Bronckhorst’un ekibine dahil olması için olumlu karar vermediği bildirilmişti. Bugün ise bu karar, resmîleşti.

Haberin Devamı

NAC BREDA KULÜBÜ'NDEN RESMİ AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın imza attırmaya çalıştığı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Jean Paul van Gastel'i ekibe dahil etmek için uğraş veriyordu. Ancak NAC Breda, Van Gastel'in takımdan ayrılmayacağını açıkladı. Hollanda kulübünden yapılan açıklamada, "Jean Paul van Gastel'in ayrılması artık bir seçenek değil. Burada sıkı ve anlamlı bir antrenman kampı yapıyoruz. Güzel bir sonla biteceğini umduğumuz bir yarışı için çalışıyoruz" ifadelerine yer verildi.

"DİKKATİMİZİN DAĞILMASINI İSTEMİYORUZ"

NAC Breda'nın açıklamasında şu sözler de yer aldı: "Bu sezon Eredivisie'e yükselme yarışında mümkün olduğu kadar uzun süre kalmak istiyoruz ve kulüp olarak bunun için her seviyede çok çalışıyoruz. Bu yüzden, artık antrenörümüzle ilgili haberlerde dikkatimizin dağılmasını istemiyoruz."

Haberin Devamı