Beşiktaş Beşiktaş'ı bekleyen kiralık sorunu! Gözden düştüler

Beşiktaş'ı bekleyen kiralık sorunu! Gözden düştüler

03.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın satış opsiyonuyla birlikte kiralık gönderdiği Rosier ile Onana kulüplerinde gözden düştü. Yabancı oyuncu sayısını yaz döneminde 19’dan 12’ye indirmek zorunda olan siyah-beyazlılar bu oyuncuların geri dönmesi halinde ciddi sıkıntı yaşayacak.

Beşiktaşı bekleyen kiralık sorunu Gözden düştüler

Kartal’da kiralık gönderilen oyuncuların durumu yakından takip ediliyor. Talimatta yapılan değişiklik nedeniyle 19 olan yabancı sayısını önümüzdeki sezon 12’ye indirmesi gereken siyah-beyazlılar kiralık olarak ayrılan 4 yabancıyı da satmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Javi Montero sezon başında Portekiz ekibi Arouca’ya, Ajdin Hasic Bosna Hersek takımı FK Sarajevo’ya kiralanmıştı. Devre arasında ise Valentin Rosier köklü Fransız kulübü Nice’e, Jean Onana da Ligue 1’in en önemli ekiplerinden Marsilya’ya kiralık gönderilmişti.

GÖZDEN DÜŞTÜLER

Sakatlıktan çıkan Rosier son 3 maçta kadroda yer almadı. Onana da son dönemde gözden düştü. Kamerunlu oyuncu son 2 maçta kadroya yazılmadı. Satış opsiyonlarıyla birlikte kiralanan Rosier ve Onana’nın takımlarında forma bulmakta zorlanmaları Beşiktaş’ı endişelendiriyor. Bu futbolcuları satarak kaynak oluşturmak isteyen siyah-beyazlılar, Rosier ve Onana’nın yeniden form tutmasını bekliyor

Montero, Arouca’da düzenli oynuyor. İspanyol stoperin Beşiktaş’la bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. FK Sarajevo’da top koşturan Hasic’in de 1 yıl daha mukavelesi var. Bosna Hersek kulübünde 23 maçta 8 gol, 4 asiste imza atan 21 yaşındaki futbolcu cazip bir teklif gelirse diğer kiralıklar gibi elden çıkarılacak.

Haberin Devamı

Yabancı oyuncu kadrosunu yeniden yapılandıracak olan yönetim, yaz döneminde ayrılacak isimlerin durumuna göre önemli takviyeler gerçekleştirecek.

Yazarlar