Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, İstanbul'a geldi! Evrak krizi çözüldü

Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, İstanbul'a geldi! Evrak krizi çözüldü

21.01.2023 - 03:52 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın transfer için anlaşma sağladığı Vincent Aboubakar, İstanbul'a geldi. Kamerunlu santrfor sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

Beşiktaşın yeni transferi Vincent Aboubakar, İstanbula geldi Evrak krizi çözüldü

Wout Weghorst'la yollarını ayıran Beşiktaş, Al Nassr'ın golcüsü Vincent Aboubakar'la anlaşma sağladı. Siyah-beyazlıların transfer için prensip anlaşmasına vardığı Kamerunlu santrfor, İstanbul'a geldi. Vincent Aboubakar'a Beşiktaşlı yöneticiler ve ailesi eşlik etti.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar için düzenlenmesi planlanan taraftar karşılaması gerçekleşmedi. Al Nassr'ın seyahat izin belgesini geç göndermesi nedeniyle Kamerunlu golcüyü havaalanında az sayıda taraftar ile birlikte Beşiktaş kurmayları karşıladı.

Beşiktaşın yeni transferi Vincent Aboubakar, İstanbula geldi Evrak krizi çözüldü

04.20 - Vincent Aboubakar, kendisini bekleyen az sayıda taraftarı camın arkasından selamladı.

04.04 - Vincent Aboubakar'ı taşıyan özel jet, Yeşilköy Atatürk Havaalanı'na iniş yaptı.

02.57 - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da forma giyen Ryan Babel, eski takım arkadaşı Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'a dönmesiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Hollandalı sol kanat paylaşımında, "Aboubakar eve geri döndü" ifadelerine yer verdi.

01.55 - Vincent Aboubakar, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Kamerunlu golcü paylaşımında, "Geliyorum Beşiktaş" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

01.47 - Al Nassr, Vincent Aboubakar'la yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

00.29 - Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Vincent Aboubakar'ı taşıyan uçağın 04.15-04.30 arasında Yeşilköy Atatürk Havalimanı'na ineceği kaydedildi.

00.25 - Beşiktaş'ın transfer için anlaşma sağladığı Vincent Aboubakar'ı taşıyan özel jet, Suudi Arabistan'dan havalandı.

00.00 - Vincent Aboubakar ve ailesi, havaalanına ulaştı. Kamerunlu golcü kendisini bekleyen özel jete binerek pistte kalkış için izin beklemeye başladı.

23.30 - Suudi Arabistan ekibinden gelen evrak sonrası Vincent Aboubakar ve ailesi bavullarını toplayıp yola çıktı. Kamerunlu golcü ve ailesinin kendisini havaalanında bekleyen özel jete binerek sabaha karşı 05.00'te İstanbul'da olacağı öğrenildi.

21.00 - Siyah-beyazlılar tecrübeli golcüyü Kayserispor maçına yetiştirmek için özel uçak göndedi. Al Nassr'ın seyahat izin belgesini göndermemesi nedeniyle özel jet, havaalanında 18.00'den itibaren beklemeye başladı.

Vincent Aboubakar daha önce Beşiktaş'ta iki ayrı dönemde daha forma giymişti. Daha önce 2016-2017 ile 2020-2021 sezonlarında Beşiktaş formasını terleten ve Süper Lig'de 2 defa şampiyonluk yaşayan Aboubakar, toplam 67 maçta 35 gol, 9 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yeni transferi Vincent Aboubakar, İstanbula geldi Evrak krizi çözüldü

2,5 ARTI 1 YILLIK İMZA

Siyah-beyazlılar ile Vincent Aboubakar arasındaki görüşmelerde 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 3,5 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi. Öte yandan Vincent Aboubakar'ın sezon sonuna kadar 1 milyon 500 bin euro, diğer sezonlar için 2 milyon 500 bin euro maaş alacağı kaydedildi.

Beşiktaşın yeni transferi Vincent Aboubakar, İstanbula geldi Evrak krizi çözüldü

Cristiano Ronaldo'nun transferi sonrası Al Nassr'dan ayrılan Vincent Aboubakar bu sezon 12 müsabakada forma şansı bulmuştu. Kamerunlu santrfor bu süreçte 4 gol ve 2 asist üretti. 30 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

ABOUBAKAR'IN DERBİ KARNESİ

Beşiktaş'ta üçüncü dönemine hazırlanan Vincent Aboubakar, Fenerbahçe'ye karşı 4 maçta sahaya çıktı. 30 yaşındaki santrforun oynadığı müsabakalarda Beşiktaş rakibine karşı 1 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Vincent Aboubakar, Fenerbahçe filelerini 3 kez havalandırdı. Kamerunlu oyuncunun sahada olduğu 2 Galatasaray derbisinde siyah-beyazlılar 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Yıldız futbolcu, sarı-kırmızılılara karşı gol sevinci yaşayamadı.

Haberin Devamı

Yazarlar