Beşiktaş Beşiktaş'tan savunmaya sürpriz transfer! Resmi teklif yapıldı

Beşiktaş'tan savunmaya sürpriz transfer! Resmi teklif yapıldı

20.01.2023 - 19:36 | Son Güncellenme:

Vincent Aboubakar'la transfer için anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta kurmaylar yeni rotasını belirledi. Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket ettiği transfer döneminde gündemine sürpriz bir ismi dahil etti. Beşiktaş'ın tecrübeli savunmacı için resmi teklif yaptığı iddia edildi.

Beşiktaştan savunmaya sürpriz transfer Resmi teklif yapıldı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta gözler yapılacak takviyelere çevrildi. Vincent Aboubakar'la her konuda anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar artık stoper transferine hız verdi. Siyah-beyazlıların transfer gündemine gelen tecrübeli futbolcu için ilk teklifini sunduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde takımdan ayrılan ilk isim Wout Weghorst oldu. Siyah-beyazlıların sezon başında Burnley'den kiraladığı Hollandalı, Manchester United'la anlaşma sağladı. Beşiktaş sözleşme fesih bedeli olarak Burnley'den 2 milyon 825 bin euro aldı.

Beşiktaştan savunmaya sürpriz transfer Resmi teklif yapıldı

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Profesyonel futbolcumuz Wout François Maria Weghorst ve kulübü ile yapılan geçici transfer sözleşmesi oyuncu ve kulübü ile karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır. Burnley FC kulübü tarafından sözleşmenin erken feshi nedeni ile Şirketimize 2.825.000 Avro fesih bedeli ödenecektir."

ABOUBAKAR'LA ANLAŞMA TAMAM

Beşiktaş, Wout Weghorst'un ayrılığının ardından aradığı santrforu kısa süre içerisinde buldu. Siyah-beyazlılar, Al Nassr'la sözleşme feshi konusunda anlaşma sağlayan Vincent Aboubakar'la el sıkıştı. Beşiktaş ile Aboubakar arasındaki anlaşmada yıldız futbolcunun sezon sonuna kadar 1 milyon 500 bin euro, gelecek sezonlarda 2 milyon 500 bin euro garanti ücret alacağı kaydedildi. Öte yandan Vincent Aboubakar'ın 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 3,5 yıllık sözleşmeye imza atacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan savunmaya sürpriz transfer Resmi teklif yapıldı

MONTERO, HAMBURG'DA

Beşiktaş'tan ayrılan bir diğer isim Francisco Montero oldu. Siyah-beyazlılarda forma şansı bulmakta zorlanan İspanyol savunmacı, Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg'a kiralandı. Francisco Montero'nun sezon sonuna kadar olan maaşının Hamburg tarafından karşılanacağı aktarıldı. Öte yandan Francisco Montero'nun sözleşmesinde satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı belirtildi.

GRAVILLON İÇİN RESMİ TEKLİF

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, Reims forması giyen Andreaw Gravillon'u transfer listesine dahil etti. Siyah-beyazlıların tecrübeli savunmacı için resmi teklifini sunduğu aktarıldı.

Beşiktaştan savunmaya sürpriz transfer Resmi teklif yapıldı

24 yaşındaki Guadeloupe asıllı Fransız savunmacı bu sezon Reims formasını 14 müsabakada giydi. Andreaw Gravillon bu süreçte gol ya da asist üretemedi. 24 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor. Andreaw Gravillon'un Reims ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Haberin Devamı

Créteil altyapısında yetişen Andreaw Gravillon daha sonra ASM Gargeoise'nin yolunu tuttu. Genç yaşta Inter'e transfer olan Guadeloupe asıllı savunmacı daha sonra sırasıyla Benevento, Pescara, Sassuolo, Ascoli, Lorient ve Reims formaları giydi. Reims sezon başında Andreaw Gravillon için 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Beşiktaştan savunmaya sürpriz transfer Resmi teklif yapıldı